.

Как се справяш с разправиите според зодията I част

Кой е готов да прости и кой да отмъсти

Как се справяш с разправиите според зодията I част
Снимка: Instagram

Със сигурност имате приятели или поне един такъв, а шансът да влезнете в конфликт понякога е много голям.

 

Никой не може да бъде съгласен с другия през цялото време, колкото и да се разбирате попринцип. Може да обичате приятелите си до смърт, но понякога просто ви късат нервите.

 

Възможно е дори дреболия, като  например промяна в плановете в последния момент да стане повод за скандал.

 

 

А понякога приятелите откриват голямо различие във вижданията си и тогава е въпрос на истинска мъдрост и разбиране, за да може приятелството да се запази.

 

За да видим как се справя всеки с подобни трудности в отношенията, ще се обърнем към звездите за съвет, защото астрологията може да покаже как всеки от нас реагира в подобна ситуация.

 

 

Овен

 

Овенът едва ли ще развее бяло знаме при конфликт. Тяхната огнена природа ги прави състезатели и те често влизат в битки за първото място.

 

Овенът няма да се извини пръв, за него това означава да бъде победен, а той не може да си позволи да бъде сломяван.

 

 

Но въпреки големия си инат и войнствен характер, Овните са добродушни и ако вие се извините първи ще получите извинение и от тях.

 

Те държат на приятелите си и ще се опитат да поправят нещата, забравяйки за грозната свада. Въпреки че знаят кой е сбъркал няма да си признаят.

 

 

Телец

 

Ако имате приятел от тази зодия, вероятно знаете колко е трудно да получите извинение от него.

 

Още един невероятен инат, който трудно признава вина и може да спори до безкрай, освен ако не е решил изобщо да не говори с вас.

 

Освен извинение от вас, Телецът иска и време, за да помисли дали си заслужава да ви прости дързостта да си позволите да влезнете в конфликт с него.

 

 

Близнаци

 

Близнците изпитват едновременно любов и омраза след кавгата. Те ще си умират от яд, че подобна дреболия е станала повод за толкова голям конфликт.

 

 

Близнаците ще простят и ще опитат да подредят нещата както преди, но няма да забравят станалото.

 

Те ще помнят всичко, което сте казали и ще ви го напомнят всеки път щом имат възможност.

 

 

Рак

 

Въпреки че Раците държат на приятелите си, един конфликт, дори и за нещо дребно, е в състояние да ги накара да намразят всеки до мозъка на костите си.

 

Те са много злопаметни и няма нито да забравят, нито да простят казаното от вас. Освен това умеят да обиждат много жестоко, посочвайки вашите слабости и вменявайки вина.

 

Въпреки че обичат да драматизират, Раците не са толкова слаби и невинни колкото изглеждат. 

 

Лъв

 

Лъвовете са много арогантни и самоуверени и при евентуален конфликт, гордо ще ви демонстрират пренебрежението си към вас.

 

 

Те никога няма да се извинят. В най-добрия случай е възможно да получите тяхното благоволение, ако вие се извините първи и то многократно и искрено.

 

И въпреки всичко за Лъва е по-лесно да намери нови приятели, отколкото да се мъчи да забрави лошите думи на старите, които може би са забелязали, че той е не така идеален, за какъвто се мисли.

 

 

Дева

 

За Девите подобен момент на конфликт е време, в което да седнат и да преценят дали това приятелство си заслужава или не.

 

Те ще обърнат внимание на всяка дума, всеки жест и всяка физиономия по време на конфликта, за да разберат какви са истинските ви чувства към тях.

 

 

Може да ви звучи сурово, но не е такова за Девите. За тях това е разумното решение. Те имат нужда от метод, за да се справят с лудостта на живота и понеже са срамежливи едва ли ще разберете какво се върти в главата им.

 

Девата може да ви отреже жестоко и безкомпромисно, ако прецени, че не си заслужава. Споровете с Дева са много рисковано начинание.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...