.

Седмичен тийнейджърски хороскоп 11 - 17 декември

Каква ще бъде седмицата?

Седмичен тийнейджърски хороскоп 11 - 17 декември
Снимка: Instagram

Овен

 

Стремителни сте повече от обикновено, а мисълта ви е бърза и ясна. Късметът е на ваша страна. Можете да експериментирате с някои идеи, да рискувате умерено с други. С каквото и да се захванете (учебни занимания, спорт, тематичен конкурс) няма да „ви се опре“.

Много подходящ момент да оправите бъркотиите, свързани с личните ви отношения.

Не прекалявайте с разходите. Не е желателно да купувате скъпи продукти и да взимате пари на заем.

 

Телец

 

Предпоставките за напредък с учебния материал са на лице и е желателно да се възползвате от тях. Участвайте във всичко, за което сте преценили, че ще ви стигнат силите. Бъдете готови за атаки от страна на конкуренцията и не се отказвайте от намеренията си.

Със същия ентусиазъм можете да се заемете с реда в личното си пространство. Подредете нещата около себе си така, че да са ви „на една ръка разстояние“, но бъдете предпазливи, за да не си причините някоя травма.

Наблюдавайте поведението на хората от най-близкото си обкръжение. Събитията ще ви помогнат да отделите най-верните приятели от всички останали.

 

Близнаци

 

Трудно е да се каже, че предстои благоприятен период. Разсеяни сте и е възможно да си развалите успеха в училище, да изпуснете материал, който ще ви е трудно да наваксате.

Преценката ви за събитията е субективна и нереална. Търсите причината за проблемите винаги извън себе си, а всъщност сами си създавате всички неприятности, заради които пък непрекъснато сте в лошо настроение. Отношенията ще са конфликтни на всякакво ниво: родители, учители, приятели, съседи.

Не е изключено да преживеете и някаква раздяла, макар и временна.

 

Рак

 

Всичко ще ви се получава много по-лесно, ако се съобразявате с обстоятелствата, а не се опитвате да ги променяте. Грижите ви през този период ще са свързани с два фактора: учебните задължения и личните отношения.

Заниманията в училище ви отегчават и ще получите полагаемата доза критики и забележки. В групата на критикарите със сигурност ще се включат родителите и по-големите братя (сестри), на който ги има.

Поведението на предпочитаната от вас личност или постоянен приятел/ка, за който си има ще ви огорчи, натъжи и зареди със съмнения. Проявете инициатива и задайте въпросите си директно на когото трябва, ако искате да оправите нещата, вместо да седите, да се вайкате и да се самосъжалявате. Поддържайте привлекателен външен вид.

 

Лъв

 

Настъпва един много важен период за вас. Каквото направите сега дэлго време ще дава отражение на ежедневието ви като цяло. Мобилизирайте се и се стремете да получите колкото е възможно по-добри резултати, защото лошите ще се окажат изключително вредни.

Включете се активно в украсата на дома и подготовката на подаръците за предстоящите празници. Въображение не ви липсва, най-важното в случая е да преборите мързела си.

В личните отношения ще настъпи пълен обрат. Ако към момента си имате гадже вероятността да се разделите не е за пренебрегване. И обратно, ако все още нямате сериозна връзка може най-после да „се спънете“ в новата си любов.

 

Дева

 

Едва ли ще има от какво да се оплачете в предстоящата седмица. Преживяванията ще са разнообразни, ще ви радват и ще ви зареждат с добро настроение. Ще има приятни изненади, за които дълго време ще си спомняте.

Ежедневните задачи няма да ви затруднят. Даже напротив, ще ви остане време да помогнете на закъсалите си съученици да се справят с учебния материал. Източник на положителни емоции ще са всички занимания, свързани с празничната украса както у дома, така и в училище. Участието ви ще се окаже изключително ценно и търсено.

Покупката и опаковането на подаръците също ще е вълнуващо. Благоприятната комбинация на въображение и сръчност ще предизвика всеобщо одобрение и ще ви спечели нови привърженици.

 

Везни

 

През тази седмица е много важно да сте активни. На всякъде и във всичко. С каквото и да се захванете, влагайте всичко от себе си. Ако прецените, че трябва да насочите усилията си към учебния процес, то бъдете максимално старателни и максимално дейни.

Ако решите, че домашната работа и грижата за интериора са ви по-приятни, то участвайте в инициативите на близките си със старание и въображение.

Ако пък мислите ви са заети предимно с чувствата и личните преживявания, то проявете самостоятелност, бъдете смели и откровени. По-добре е да чуете истина, която ви е неприятна, отколкото „да летите на крилете на розовата заблуда“.

 

Скорпион

 

Склонни сте да изпадате в крайности тази седмица. Един ден да напредвате със скоростта на стадо бизони, на следващия да си губите времето и да „преливате от пусто в празно“. Не се учудвайте, ако противоречивите ви действия провокират конфликти от личен характер.

Преценете причините, които ви карат да залитате от една крайност в друга. След като си ги изясните ще ви е много по-лесно да се справите със съмненията, чувството за неувереност, нежеланието да поемете отговорност.

Празничното настроение, изпълнено с толкова мистика, постепенно ще ви завладее и ще ви извади от черупката на отегчение, която сте нахлузили.

 

Стрелец

 

Интелектуалният ви капацитет постъпателно расте. Ще усетите, че сте в състояние да усвоите и анализирате огромно количество информация, че мислите бързо и помните трайно. Би било голяма грешка да не се възползвате от собствените си способности през тази седмица.

Енергични сте, динамични, креативни, привлекателни. В състояние сте лесно да установите контакт дори с личности, които принципно не ви кефят. Помислете си кой ви е сърдит, дали сте нагрубили или оскърбили някого и поискайте извинение. Ще се убедите, че е било подходящ и много полезен ход.

Всичко до тук звучи добре, но... винаги има едно „но“. Следете за здравословното си състояние и при най-малко неразположение търсете консултация с личния си лекар.

 

Козирог

 

Съобразявайте желанията с възможностите си. Твърде амбициозни сте през тази седмица и в стремежа си да направите колкото може повече и колкото може по-добре всъщност може да се издъните. Не се състезавайте със самите себе си. Огледайте се. Ако никой не ви се противопоставя и не се опитва да ви отнеме „знамето на победата“ защо си давате толкова зор.

Увлечени в желанието за стремителен напредък оставяте на заден план отношенията. Постарайте се да участвате в ежедневните задължения на равно с близките си, за да не предизвикате изблици на недоволство.

Не давайте ухо на слухове и сплетни по адрес на приятелите си или гаджето. Вместо да „оправите нещата“ (като то може и да няма нищо за оправяне) ще осигурите пикантна тема за разговор на клюкарите.

 

Водолей

 

Съвсем изненадващо неприятните емоции може би ще са свързани с приятелите ви. Някой или няколко от тях, преследвайки собствените си цели, ще ви поставят в доста неудобна ситуация, застрашаваща доброто ви име. Дали ще ви обвинят за чужди грешки, дали ще ви припишат обещания, които никога не сте давали не е ясно, но и в двата случая ще се почувствате „без вина - виновни“. Опитайте се да обсъдите ситуацията с родителите или по-възрастни брат/сестра, ако имате такива, вместо да се скитате сами по студените улици и да изпадате в депресия точно преди празниците. Както знаете, „две глави мислят по-добре от една“.

Що се отнася до ежедневните задължения, с тях ще се справите без напрежение. Разпределете времето си правилно и се въздържайте от занимания, с които може да навредите на здравето си.

 

Риби

 

Ароматът на предстоящите празници нежно витае във въздуха и ви зарежда с романтично настроение. Може да ви е малко неприятно, но през тази седмица ще се наложи да се занимаете с някои „делови“ въпроси, свързани с учебните занимания, разпределението на собствените ви джобни, както и това да си получите обратно някои вещи и предмети, които сте дали на заем на приятели и съученици. Що се отнася до последното, желателно е да сте по-настоятелни и да не отстъпвате на уговорки и обещания за „по-нататък“.

Едно от заниманията, което със сигурност харесвате е даобикаляте по магазините. Лошото е, че погледът ви непрекъснато ще попада върху скъпи оферти. Не бързайте с покупките. Не е казано, че трябва да се хвърлите на първата срещната дреболия, но пък и не е казано, че трябва да изхарчите лимита си за два дни.

 

Хороскопът ви е изготвен от П.Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Още за...
teenlife
Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...