.

Седмичен тийнейджърски хороскоп 18 декември - 24 декември

Какво ви очаква в седмицата преди Коледа?

Седмичен тийнейджърски хороскоп 18 декември - 24 декември
Снимка: Instagram

Овен

 

Прекалено сте стремителни и неудържими. Захващате се за няколко неща едновременно с риск да ги оставите недовършени. Имате желание да направите добро впечатление на конкретна личност, която ви интересува, но нямате ясна представа как точно ще се случи това.

Не е чак толкова трудно, първо се погрижете за външния си вид. След това помислете къде ви се ходи (на кино, пързалка, коледен базар) и пуснете SMS с предложение-покана. По-добре е да го напишете, отколкото да говорите, защото от бързане ще пропуснете половината думи от изречението.

Ако до тук не ви се получи помислете за някакъв ефектен подарък, но бъдете внимателни, защото ако го купите преди 22.12 може да се окаже некачествен.

 

Телец

 

Не е желателно да се отправяте на дълъг път с камерна компания. Ако се налага да пътувате е по-добре да сте повече хора и с организиран транспорт. Бъдете предпазливи, защото съществуват предпоставки за травми и наранявания.

Изненадващо може да получите любовно обяснение или да установите, че имате нов/а обожател/ка. Направете се, че не забелязвате, докато решите дали ситуацията ви харесва или не.

Не отлагайте задълженията си за „по-късно“, освен ако става дума за покупки, към които трябва да сте критични и взискателни.

 

Близнаци

 

Точно преди ваканцията не е зле да помислите как да оправите старите грешки. Ще се случат поредица събития, които ще окажат въздействие върху приятелствата ви и не е изключено да решите да прекратите някои от тях.

Действайте смело, понякога е добре човек да загърби миналото и да погледне на ежедневието си по нов начин. Любовта ще дойде точно, когато най-малко я очаквате.

Творческият ви потенциал е силен, за краткото време, с което разполагате бихте могли да се справите с много задачи, стига да си създадете подходяща организация. Не се занимавайте с еднообразна работа и не се лишавайте от почивка.

 

Рак

 

Не бъдете прекалено взискателни, ще развалите отношенията с близките си точно преди празниците. Не забравяйте, че „малките камъчета обръщат колата“. В желанието си да отстоявате мнение стигате до прояви на упорство с елементи на заяждане.

Коледните светлини и аромати усилват чувствителността ви, създават подходящи условия за романтични преживявания, ставате все по-влюбчиви. Все пак, ако вече имате приятел/ка давайте го по-кротко, за да не се разделите точно тогава, когато най-много ви се иска да сте заедно.

 

Лъв

 

Изглежда странно, но точно преди празниците няма да сте толкова популярни, колкото в други дни. Не е изключено да се почувствате малко тъжни, малко отегчени, да сте разсеяни, да ви е трудно да водите разговор. Няма място за тревога, към края на седмицата ситуацията категорично ще се промени и празничното настроение ще ви завладее изцяло.

Ако се занимавате активно със спорт или пък сте включени за участие в празнични концерти, то вярвайте в себе си, ще се представите повече от добре. Не отказвайте на приятелите си покани за посещение на различни тържества и концерти. Точно от това имате нужда, за да се заредите с усмивка и оптимизъм.

 

Дева

 

Въображението ви расте с наближаването на празниците. Връхлитат ви оригинални идеи, а хубавото е, че ще успеете да реализирате повечето от тях. Девойките стават все по-самоуверени, а момчетата – все по-настоятелни. Публичните ви изяви ще са изключително впечатляващи и ще ви спечелят нови почитатели.

Искате да направите твърде много неща за твърде малко време. Не се стресирайте излишно, вземете лист и молив и запишете за какво става дума. Ще установите, че част от инициативите ви търпят отлагане, а всички останали няма да ви затруднят.

Бъдете внимателни в студените дни, когато е мокро и хлъзгаво. Съществуват предпоставки за травма.

 

Везни

 

Празничната суета ви е обхванала изцяло. Склонни сте да превърнете обиколките по магазините в нещо като състезание за норматив. Опитайте се да съчетаете любопитството с пестеливост. За предпочитане е да купувате мили символични подаръци, създаващи настроение, отколкото скъпи предмети с несигурно качество.

Не се учудвайте, ако установите, че сте доста разсеяни и пропускате част от „подробностите в пейзажа“. Отговорът е единствен и недвусмислен – влюбени сте! Момичетата може да станат раздразнителни и капризни, а момчетата да демонстрират прекалена самостоятелност, което няма да създаде проблеми, ако не натрапвате настроението си на околните.

Избягвайте експериментите, свързани с външния ви вид.

 

Скорпион

 

Енергията на моменти може да ви дойде „в повече“, да не ви свърта на едно място и непрекъснато да си измисляте разни изтощителни занимания. Ориентирайте усилията си в две посоки: наваксване на пропуснатото и довършване на изоставеното. Не може да се каже, че до момента с всичко сте „на шест“, но пък имате възможност да оправите нещата и даже да преборите вредните си навици.

Подреждайте задачите си самостоятелно. Колкото сте по-независими, толкова по-добри резултати ще постигнете, а най-хубавото е, че ще успеете да балансирате физическото с духовното си състояние.

Не се отказвайте от участие в изяви със състезателен характер. Сега е моментът да покажете на всички какво можете.

 

Стрелец

 

В началото на седмицата може да не се чувствате достатъчно уверени в себе си и да ви е трудно да общувате. Намалете контактите, подбирайте събеседниците и се старайте поне веднъж дневно да сте на чист въздух, извън затворени помещения. Не се захващайте с непознати дейности.

За щастие, съвсем скоро ще възстановите тонуса и доброто си настроение. Заемете се с недовършените занимания от практически характер (подреждане на стаята, опаковане на подаръците). Организирайте си някакво културно развлечение, преди празниците има богат избор на коледни филми, концерти и какви ли не други представления.

Не залагайте на новите запознанства, едва ли ще са свързани с романтични емоции.

 

Козирог

 

През тази седмица две важни планети ще навлязат във вашия знак – Слънцето и управляващата ви планета Сатурн. Преди да се случи това може да се чувствате малко унили, апатични, тонусът ви да е нисък, да сте раздразнителни и да нямате желание за нищо. Зимното слънцестоене, обаче, ще оправи нещата, ще възстанови доброто ви настроение и ще ви зареди с оптимизъм за предстоящите празници.

Творческият ви потенциал рязко ще се повиши и ще сте в състояние да действате в няколко насоки едновременно – да довършите изостаналите занимания и да стартирате новите идеи. Всичко ще ви се случва много лесно и в съответствие с правилата, които се налага да спазвате.

Празничното настроение ще се отрази положително и на личните отношения. Сега е моментът да прекратите сръдните и да покажете на хората, които обичате, че са важни за вас.

 

Водолей

 

Всяко изречено на глас желание ще се сбъдне. Всяка започната сега инициатива ще се отрази положително на резултатите ви в един доста дълъг бъдещ период от време. Стремежът ви към вълнуващи преживявания е по-силен от дисциплината и сте склонни непрекъснато да се вкарвате в разни рискови приключения. Вслушвайте се в интуицията и инстинктът за самосъхранение, за да не навредите на здравето си точно преди ваканцията, когато ще разполагате с достатъчно време за забавления.

Следвайте въображението си и интерпретирайте, особено ако участвате в празнични партита, викторини и други занимания, залагащи на оригиналност. Нищо не е в състояние да спре полета на мисълта и авантюристичния ви дух. Не прекалявайте с търпението на близките си, ако искате спомените ви от тази седмица да са предимно положителни.

 

Риби

 

Без никакво съмнение можете да заложите на фантазията си през тази седмица. Мисълта ви е ясна, а въображението силно. В състояние сте да формулирате целите си с такава точност, че ще изненадате самите себе си. Настроението ви е ведро и едва ли ще се промени поне до началото на следващата година. Въздействието ви върху околните е толкова силно, че всички ще се опитват да привлекат вниманието и да спечелят благоразположението ви. А най-интересното е, че ще възстановите добрите си отношения с доста хора без да полагате ни най-малки усилия.

Романтичните преживявания ще са повече за момичетата, отколкото за момчетата, но пък със спортните и всякакви други състезателни резултати ситуацията ще е обратна.

Наслаждавайте се на емоциите, но не прекалявайте с физическите натоварвания и материалните удоволствия.

 

Хороскопът ви е изготвен от П.Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...