.

Годишен и любовен хороскоп за 2018 – Рак

Какво вещаят звездите за водния знак

Годишен и любовен хороскоп за 2018 – Рак
Снимка: Instagram

Раците са песимисти, те умеят да видят лошото във всяка ситуация. За съжаление понякога предизвикват лошите събития със своя негативизъм или най-малкото, преживяват много по-тежко разочарованията.

 

 

Хубавото е, че през 2018 водните Раци ще бъдат озарени от положителна енергия и оптимизъм. Вярата в хубавото и доброто ще им помогне да направят големи крачка напред без да се връщат назад (както те обичат да правят попринцип).

 

Очакват се трудности в професионалната сфера, но за разлика от друг път сега Раците ще се амбицират да се борят и ще вярват в успеха си. В края на годината ги очакват нови начинания, ще си намерят интересно хоби.

 

 

Добре е Раците да бъдат по-търпеливи към партньора, защото рискуват да го наранят с крайните си действия. Поставяйки се на негово място ще запазят равновесието във връзката, която тази година ще премине през нестабилен период.

 

Положителния заряд у Раците през тази година е склонен да ги тласне към по-рисковани финансови решения, което е нетипично за тях. Въпреки това, добре е да бъдат максимално внимателни и да не проявяват припряност, за да избегнат евентуални загуби.

 

Здравословното състояние на кардиналния знак ще бъде добро. Не се очакват някакви сериозни болежки и неразположения, но е добре Раците да внимават с диетата си и да не прекаляват със сладкото.

 

 

В семейството е възможно да се случат някои по-големи промени, като например раздяла, сватба или поява на дете при близки роднини. Не бива Раците да приемат твърде навътре евентуалните конфликти със семейството - не си струва да развалят отношенията си заради дреболии и после да съжаляват.

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...