.

Най-похотливите зодии

Които губят контрол в своите страсти

Най-похотливите зодии
Снимка: Instagram

Любов и страст, или само страст. Или само любов.. Но когато двете се срещнат – вероятно това е на което му казват идилия. Възможно е.

 

Какво е страст? Чувството, което те изгаря за сексуален контакт. Страстта е така могъща, че влияе на много от нашите решения. Хората разрушават живота си, избирайки да следват страстта.

 

 

Когато тя обземе ума ни е почти невъзможно да й се противопоставим, рискуваме всичко, преследвайки това, което желаем.

 

Някои хора са склонни да се отдават на страстите си повече от други и това зависи от зодиакалния знак, под който са родени. Ето и кои са те:

 

 

1. Скорпион

 

Скорпионите са много страстен знак. Веднъж попаднал в техните мисли и желания, едва ли някой ще успее да се измъкне от мрежата, която те ще му изплетат.

 

Изкусни съблазнители, Скорпионите са приеле своята порочна същност и не съжаляват за разрушителните решения, които страстната им природа ги кара да вземат.

 

Стратегията на Скорпиона е да съблазни своята жертва без да предприема твърде явни действия, така че тя сама да му се предложи.

 

 

Страстта му може лесно да бъде сбъркана с любов и това води до много разочаровани партньори, които лекуват раните си дълго.

 

Водния знак се бори страстно не само на любовния фронт, но и в професионалните си цели. Тази енергия обзема изцяло Скорпиона и той се потапя в своята мисия изцяло, навлизайки много навътре в нейните тайни.

 

 

 

2. Овен

 

Овенът, управляван от Марс, също носи силна енергия и е изпълнен със страст. Той умее да управлява донякъде огнената си природа, но излъчването, което има не може да се скрие.

 

Самият той често бърка страстта, която изпитва с любовта, което подвежда потенциалните партньори и ги оставя разочаровани.

 

За разлика от Скорпиона, Овенът не чака жертвата да падна в капана, омагьосана от неговото силно излъчване, а действа директно, настъпателно и импулсивно, без да дава на обекта на своите желания много време за размисъл.

 

Снимки: Instagram

 

3. Лъв

 

В душата на Лъва също кипят огнени страсти, с които царят не винаги успява да се справи. Ценител на красотата и ласкателството, той често става жертва на голямото си его и своята неутолима страст за любов и обожание.

 

 

Лъвът лесно се влюбва, увлечен силно от своята муза, но също толкова лесно изстива. В разгара на своите страсти, той е готов на всичко, очаровайки партньора с щедрост, обожание и огромна страст.

 

Много заблудени души падат жертва на Лъвската огнена природа на хищник, а по-късно биват разочаровани, копнеейки отново за всички онези емоции, които той им е дал.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...