.

Седмичен и любовен хороскоп 8 януари - 14 януари

Каква ще бъде седмицата?

Седмичен и любовен хороскоп 8 януари - 14 януари
Снимка: Instagram

Овен

 

Не идеализирайте обекта на симпатиите си, ако не искате да попаднете в капана на собствената си заблуда. Необходимо ви е време за да прецените предпочитанията си. Някой е твърде щедър и това ви прави подозрителни. Друг е ревнив и това ви прави предпазливи. Трети пък си има някакъв друг скрит недостатък, който още не сте открили и това ви прави неспокойни.

Все още е рано да решавате с кого и как. Постарайте се да стигнете до конкретния си избор самостоятелно. Не споделяйте, не доверявайте тайните си, защото вместо помощ може да получите удар под кръста.

 

Телец

 

Следвайте личните си предпочитания, а не чужди съвети и препоръки. Някой, който не ви е безразличен, ще ви зададе въпрос, на който или е рано, или не сте сигурни, че трябва да отговаряте. Ситуацията може да се окаже доста смущаваща. Придържайте се към принципите си и ги отстоявайте.

Ще имате шанс да започнете нова връзка или да промените нещо, което не одобрявате в старата. Не позволявайте на любовните отношения да пречат на учебните ви занимания. Първо си свършете работата, а след това обсъждайте емоционалните теми.

 

Близнаци

 

Още в началото на седмицата може да усетите несигурност по повод личните отношения, емоционалното ви състояние да е нестабилно, да сте раздразнителни. Не са изключени и някакви проблеми, свързани с членовете на семейството, които да раздвояват вниманието ви. След като помогнете на близките да се справят с така създалото се затруднение ще разполагате с достатъчно време да „късате литенцата на маргаритката“ с въпроса: обича ме, не ме обича.

С един СМС или телефонно обаждане ще получите отговора далеч по-бързо, така че възползвайте се от възможностите на съвременната техника и технологии. Ако се чудите на каква тема да е съобщението, то помислете какво ви свързва и давайте по същество.

 

Рак

 

От първостепенно значение през тази седмица ще се окаже темата за секса. От една страна не ви се иска да я обсъждате със съучениците и приятелите си (и правилно!), от друга ви е трудно да намерите отговор на въпросите, които ви вълнуват. Единият е: трябва ли да прекратя връзката, ако не е свързана със секс? Другият: зависи ли стабилността на една връзка само от секса? Отговорът и на двата въпроса е НЕ, така че не се измъчвайте излишно.

Опитайте се да обсъдите спокойно желанията си с гаджето преди да вземете окончателното решение за раздяла. Мислете за предпочитанията си, а не за влиянието на конкуренцията. Залагайте на емоционалното привличане, а не на физическото.

 

Лъв

 

Предстоят интересни разговори с обекта на чувствата ви. При това става дума не за любовни обяснения, а за споделяне на тайни. Усещането, че ви вярват ще ви окуражи и зареди със самоувереност. Отстоявайте гледната си точка, но се съобразявайте с обстоятелствата.

Отношенията ви ще се променят, ще станат по-задълбочени, но и по-ангажиращи. Не забравяйте, че всеки си има добри и лоши страни и не се опитвайте да покриете изискванията на нечий „идеал“. Помислете дали сте готови за компромисите, които ще се очакват от вас преди да се обвържете с дългосрочни обещания.

 

Дева

 

Не очаквайте предстоящата седмица да е наситена с бурни любовни емоции. Даже напротив, по-добре е да не си насрочвате срещи твърде често. Силната ви страна е да анализирате събитията и е добре да го направите точно сега. Ако имате някакви съмнения, свързани с връзката си или обекта на романтичните ви желания потърсете причините и помислете до колко са обективни и до колко плод на самовнушение.

Момичета, не вярвайте на твърденията, че инициативата трябва винаги да принадлежи на „силната половина от човечеството“. Независимо дали искате да стартирате нова или да прекратите съществуваща връзка тази седмица е желателно да сте по-дейни. Няма да съжалявате.

 

Везни

 

Настроението ви е хипер-романтично. Ако все още си нямате приятел/ка ситуацията е малко опасна, защото сте склонни да оприличавате всеки срещнат с обекта на любовните си въжделения и да започнете съвсем случайна връзка, която ще завърши бързо и нараняващо.

Ако пък вече си имате гадже положението не е по-добро, защото ще започнете да мислите за недостатъците си и да си налагате какви ли не вредящи на здравето ограничения стремейки се към собственото си съвършенство.

Животът ви не е лъскава картинка от списание, а букет от реалности с много нюанси, преливащи понякога към черно или бяло.

 

Скорпион

 

Както се казва: Нова година – нов късмет. И това най-добре го знаят онези представители на вашия знак, които са поставили началото на романтична връзка точно в началото на годината. Те все още са зашеметени от комплиментите, изненадите, непознатите преживявания. Време е, обаче, да излезете от шеметното си състояние, защото новото гадже съвсем няма да дойде да ви научи уроците и да ви направи контролните за края на срока. Е, ако не е от класа ви, естествено, но едва ли...

Нямащите връзка да не се отчайват, съвсем скоро „и на тяхната улица ще изгрее слънце“. Покрай имените дни ще попаднете в голяма компания с много непознати и част от тях доста ще ви допаднат. Не бъдете прекалено любопитни, ако искате да се сближите. Колкото по-малко въпроси задавате, толкова по-добре.

 

Стрелец

 

Въздържайте се от спонтанни и необмислени действия. Ако той/тя ви смущава с поведението си по някакъв начин, то помислете как да обсъдите въпроса в директен разговор. Преценете и времето, и мястото. За да получите точен отговор трябва да зададете правилно въпросите си. Когато установите какво ви свързва ще установите и какво ви разделя и ще прецените кое от двете е по-силно.

Случайна среща на публично място или във връзка с масово мероприятие ще причини сърцебиене на „самотните“ Стрелци. Ще е за кратко и без последствия, защото те все още не са събрали смелост, за да направят първата крачка.

 

Козирог

 

Романтичната връзка не означава само да се разхождате по улиците прегърнати или хванати за ръка, нито пък да си пускате любовни СМС-и на всеки 10 минути. Тя означава да съчетаете физическите с духовните си интереси. Да обсъдите влеченията, предпочитанията и вкусовете си. Говорете не само за секс и развлечения, но и за обикновените делнични неща. Разнообразните теми ще ви извадят от скуката и ще се цупите много по-рядко.

От друга страна обсъждайки чисто технически и практически въпроси може да установите, че точно той/тя е човекът, който ви допада по всички показатели и с когото не бихте имали нищо против да сте по-често. Кажете го веднага вместо да се „правите на ущипани“ и да чакате някой да ви „сватосва“. Защото на края ще си останете само с чакането.

 

Водолей

 

Дръжте се естествено. Следвайте интуицията си, а не разума. Ще се радвате на достатъчно внимание и комплименти не само от постоянния си приятел/ка, но и от съвсем случайни, дори непознати личности. Наслаждавайте се на емоциите, не мислете за проблемите. Обсъждайте интересите и преживяванията си в откровен разговор, който ще е достатъчна гаранция, че не давате поводи за ревност и съмнения.

В случай, че все още нямате постоянно гадже, то постарайте са да общувате по правилата на добрия тон и да спазвате обещанията си. Не прекалявайте с ексцентричността и контролирайте чувството си за хумор. Пренебрегвайки особеностите на събеседника ще оскърбите някого и ще попаднете в собствения си капан.

 

Риби

 

Събитията ще са изненадващи и динамични. Ако от известно време усещате, че романтичните ви отношения започват да се променят, но нямате представа каква е причината, то през тази седмица ще „сглобите пъзела“ на поредицата от неслучайни „случайности“ и съвсем ясно ще разберете за какво става дума. От там нататък ви остава само едно. Да решите дали връзката ви продължава или вече не си заслужава.

За все още „търсещите“ също предстоят интересни преживявания. Ще имате възможност да се сближите с обекта на предпочитанията ви и в неаргажиращ разговор да разберете как си представя бъдещото си гадже и какво очаква от него/нея. Няма как да получите по-точен отговор на въпроса дали наистина искате тази връзка.

 

Хороскопът ви е изготвен от П.Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...