.

Зодиите, които взаимно се учат на житейски уроци V част

И са напълно различни

Зодиите, които взаимно се учат на житейски уроци V част
Снимка: Instagram

Интересни са връзките с хора, които много приличат на нас и такива, които са напълно различни. Подобни отношения могат да бъдат много полезни и от тях да се научим на важни житейски уроци.

 

В астрологията има знаци, които си приличат. Като например Водолей и Скорпион, Близнаци и Дева, Рак и Лъв и др.

 

 

В подобни съюзи може да се срещне борба за надмощие и всеки от партньорите да се почувства неразбран и неоценен, но пък има несравним чар в това да срещнеш някой, който прилича на теб, а да се погледнеш отстрани може да се окаже много полезно.

 

 

В други случаи хората са много различни, дори понякога се питат дали изобщо нещо ги свързва. Но като откриваме качества, които ни липсват може да се научим на тях, подражавайки на нашия така различен познат.

 

Ето кои зодиакални двойки са много различни, но проявяват силен интерес един към друг:

 

 

Везни и Скорпион

 

Скорпионът е мълчалив и мрачен. Той не обича да дърдори напразно и винаги премисля думите си внимателно.

 

Обича да гледа строго и да изглежда сериозен и респектиращ, но може би, би било чудесно, ако опита малко да разведри положението, като вземе пример от позитивните Везни.

 

 

Въздушният знак е усмихнат и общителен, винаги любезен и приятелски настроен. За съжаление жизнерадостния му характер сякаш дава разрешение на някои хора да злоупотребят с неговата добронамереност.

 

 

Ето защо няма да навреди, ако опита да подражава на Скорпиона, когато се налага някой да бъде респектиран.

 

Скорпионът е болезнено откровен, което често граничи с грубост. Той не се впечатлява, дори да види сълзи в очите на наранените си събеседници, приятели или близки.

 

 

Жестокостта на водния, неподвижен знак е неговата тъмна страна и той определено има нужда да се научи на по-внимателно отношение.

 

От друга страна Везните са любезни, мили и жалостиви. Те страдат дълбоко и искрено, ако наранят някого, дори и да е станало случайно и винаги са готови да се извинят и реваншират.

 

 

Това е чудесно, само дето има и своите лоши страни. Първо, хората около тях не винаги се доверяват на мнението им, защото то все е положително, одобрително и позитивно.

 

Второ, Везните често стават жертва на капризите на околните, защото са готови винаги да угаждат и задоволяват техните нужди и желания, които понякога са просто лигавщини.

 

 

 

Най-основната разлика между двата знака обаче е отношението им към отмъщението.

 

Скорпионът помни всяка обида и отмъщава, дори да знае, че никой не го е наранил нарочно. Той обича да наказва околните и да си играе с тяхната болка.

 

Везните са най-незлобливият знак - за тях отмъщението е една голяма глупост. Те не умеят да таят омраза, още по-малко да желаят лошото на някого.

 

В случай че бъдат обидени, те прощават много лесно, забравят и продължават напред. А ако все пак са много наранени, по-скоро биха си отишли, отколкото да търсят някакво отмъщение.

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...