.

Седмичен тийнейджърски хороскоп 22 - 28 януари

Какво очаква зодиите тази седмица?

Седмичен тийнейджърски хороскоп 22 - 28 януари
Снимка: Instagram

Овен

 

Направете така, че да сте повече време с приятелите на гаджето си. Ще научите интересни подробности. Темите, които обсъждат ще ви помогнат да разберете кое ви свързва и кое ви разделя. Ще се ориентирате за причините, пораждащи споровете и противоречията ви. Намирайки се в компания ще станете още по-близки.

Ако все още си нямате приятел/ка не превръщайте във фикс-идея мисълта, че трябва да се „хванете“ с някого на всяка цена. Напротив, бъдете по-често сред хората, посещавайте разни публични и спортни мероприятия, забавлявайте се, запознавайте се. Непременно ще попаднете на подходящия човек.

 

Телец

 

Добре е да помислите за трудностите в отношенията си през тази седмица. Любовта означава емоция, а не изгода. Подходящият приятел не е просто купчина мускули, нито пък подходящата приятелка е манекен с идеална симетрия на формите. Следвайте интелектуалните си предпочитания. Подходящото гадже е човек, с когото имате общи интереси и желания, а не изложбена вещ, предизвиваща завист у съучениците. Ако вече имате връзка, то поддържайте я така, че да не ограничавате свободата си.

За все още „търсещите“ успокоителната новина е, че ще имат достатъчно добри възможности за избор, но е по-добре да не бързат с окончателното си решение. Силните чувства „узряват“ бавно.

 

Близнаци

 

Ще има с какво да запомните тази седмица. Ако вече си имате приятел/ка, то периодът ще е изпълнен със странни съвпадения. Комични ситуации, на които от една страна ще можете да се посмеете, а от друга да размислите дали всичко в живота ви ще се случва така лесно и занапред. Подхождайте към противоречията с чувство за хумор. Ще ги преодолеете най-лесно, ако си организирате някакво забавление – кино, театър, концерт.

В случай, че все още сте „самостоятелни“, то не се дистанцирайте и не си задавайте въпроси от типа: „защо“ и „кога“. Направете същото. Участвайте в общите занимания и в общите развлечения. Разчитайте на реалните контакти, а не на сайтовете за запознанства.

 

Рак

 

Не се ентусиазирайте твърде много от новите си познати, дори да ви се струва, че с някого от тях отношенията ще се задълбочат. Независимо дали вече поддържате любовна връзка или не, през тази седмица ще преживеете нови вълнения по темата. Вариантите са противоположни. Може да решите, че с настоящото гадже ви е скучно и имате желание за известно време да сте в друга компания. А може и да решите, че той/тя прекалено често е в друга компания, пренебрегва ви и трябва да обсъдите въпроса.

И двете тактики са погрешни. Желателно е на този етап да запазите спокойствие и да изчакате „да ви мине“. След това ще ви хрумне оригинален начин за справяне със ситуацията. Не вярвайте на лоши новини, получени от „уста на уста“. Ако ви се иска да обсъждите тревогите си то направете го с родителите или по-възрастен брат/сестра, но не и със съученици. Те едва ли имат повече опит от самите вас.

 

Лъв

 

Романтиката ще съпровожда влюбените Лъвове през цялата седмица и ще ги зарежда с положителни емоции. За обвързаните предстои вълнуващ период, в който ще могат да хармонизират общите си интереси. Усещането за съпричастност ще е изключително силно и изключително полезно. Мисълта, че някой те разбира и е готов да ти подари ценното си време ще бъде мощен стимул за всяка инициатива.

Необвързаните също няма да скучаят. Контактите ще са интензивни, а интуицията им е силна. Бързо ще се ориентират в обстановката и ще установят кой най-много им допада и с кого могат да стартират връзка. Само не чакайте всичко на готово, проявете инициатива, за да не се разминете с любовните вълнения ей така, от мързел.

 

Дева

 

С интересни преживявания ще започне седмицата. Някой от обичайното ви обкръжение, при това от когото съвсем не очаквате, ще започне да ви сваля. Ще показва предпочитанията си открито без да се съобразява имате ли си гадже или не. Първоначално ще е забавно, но ако все пак вече имате връзка, бъдете внимателни. За да не се получи така, че заради един глупав флирт да загубите и любов, и приятелство.

След „вълнуващото“ начало ентусиазмът ви ще спадне, ще има други по-важни задачи, които ще ангажират вниманието ви. Неприятна новина или неприятна среща в края на седмицата може да ви развали настроението, даже да ви ядоса за кратко. Въздържайте се от решения, продиктувани от емоциите, за да не съжалявате.

 

Везни

 

Ще изникнат някакви непредвидени задачи и няма да ви е много до любов през тази седмица. Ще се наложи да отделите много повече време за учебните занимания или приятелите си, или домашно-семейни задължения, които няма как да отложите. Съобщете на гаджето си предварително какво се случва, за да избегнете разговори, изпълнени с укори и обвинения.

Ако пък си нямате гадже изобщо не приемайте покана за среща в края на седмицата. Преживяването ще е по-скоро разочароващо и свързано с неудобства, отколкото въодушевяващо и изпълнено с романтика. Или на срещата ще присъстват още хора, които не одобрявате, или пък ще се наложи да си сгъстите графика, което ще ви създаде напрежение. Помислете добре дали има смисъл да си го причинявате или е по-смислено да „задържите топката“.

 

Скорпион

 

Мислете за целите си в перспектива, а не за случващото се в момента. Текущите събития (особено в личен план) може да ви изглеждат плашещи, но в последствие ще се окаже, че са били много полезни. Съществуват предпоставки за раздяла на намиращите се във връзка и не се очертават възможности за стартиране на нова връзка.

Не правете нещата „на инат“. Не създавайте контакти „просто ей така“ и не създавайте конфликти само защото нечие мнение е различно от вашето. Прекалено сте емоционални и склонни към прибързани решения, за които ще съжалявате. Обсъждайте затрудненията с приятелите си и се вслушвайте в мнението им. Ядът е лош съветник.

 

Стрелец

 

Романтичните преживявания ще се свеждат повече до невинни закачки, отколкото до нещо сериозно. Настроението ви през тази седмица е много повече делово, отколкото сантиментално и не сте склонни да отделяте прекалено много време за любовни срещи. Ситуацията е благоприятна както за обвързаните, така и за свободните.

Обвързаните ще си дадат „малко почивка“, в която ще успокоят страстите и, даже да е имало някакви спорове, причината за тях ще избледнее.

Необвързаните ще могат да се порадват на някой и друг случаен флирт, но само толкова. Биха започнали връзка, ако получат доказателства за дълбокия интерес на „кандидата“ и тъй като това едва ли ще се случи, ще минат без изненади на любовния фронт.

 

Козирог

 

Практическите занимания ще ви интересуват много повече от личните преживявания. Това съвсем не значи, че трябва да се откажете от усещането за малко романтика в ежедневието. Напротив, в случай че си имате приятел/ка, то дайте му/й възможност да ви помага. Преценете си задачите и нека ви отмени в онези, които не сте длъжни да свършите лично.

Необвързаните пък ще бъдат изненадани с покана за среща. Не отказвайте, срещата ще бъде съпроводена с мил подарък, предназначен уж за вече отминалия ви рожден ден, но целящ по-скоро да спечели вниманието ви. Вие решете дали „гостенинът“ заслужава да почерпите или ще си спестите усилията.

 

Водолей

 

И Слънцето, и Венера са във вашия знак, което значи само едно, че „картите са във вашите ръце“. Каквото искате, това ще направите. На когото пожелаете, на него ще се харесате. Както предпочитате, така ще подреждате отношенията си. Звучи страхотно, нали?

Интуицията ви е силна, доверете й се при уреждане на романтичните връзки. Ще се радвате на комплименти и загадки, ще се срещате с приятел/ката си тогава и толкова, колкото решите.

Не си мислете, че ще скучаете, ако все още не сте влюбени. Напротив, ще попадате в различни компании и все някой от присъстващите ще привлече вниманието ви. Дали симпатията ще премине в нещо по-сериозно или не, на този етап не може да се каже, така че не си правете дългосрочни планове, но и не се отказвайте от лирични емоции.

 

Риби

 

Нали знаете, че който търси – намира. Това е валидно и за щастието. Ще го намерите, ако го търсите, то е съвсем близо до вас. Огледайте се, някой се опитва да ви направи впечатление, да привлече вниманието ви, а вие „плувате в облаците“. През тази седмица ще се запознавате с интригуващи личности буквално на всяка крачка. Само не търсете „половинката“ си във виртуалното пространство. Ентусиазмът от успеха много скоро ще отстъпи място на разочарованието от лъжата.

За имащите сериозна връзка е по-добре да не привличат вниманието. Радвайте се на чувствата си далеч от „чужди очи“. Организирайте си срещите така, че да сте само двамата. Най-добре някъде сред природата, в спортната зала или на друго предпочитано от вас място, отговарящо на общите ви интереси.

 

Седмичният ви хороскоп е изготвен от П. Георгиева.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...