.

Сезонът на Водолея: Какво ще донесе в любовта?

Как ще се отрази на любовния ни живот

Сезонът на Водолея: Какво ще донесе в любовта?
Снимка: Instagram

От 20-ти януари слънцето е в знака на Водолей, което ни освобождава от доминиращата енергия на Козирог.

 

 

Този независим и широкоскроен знак връхлита, предизвиквайки ни да си починем от работата и да открием възможности, за които не сме предполагали досега.

 

Сезонът на Водолея ни кара да се обърнем към онова, което наистина има значение. През тази година ще имаме възможността да се замислим за любовния си живот като цяло.

 

 

Моментът е подходящ да премислим начина си на общуване, как се чувстваме в нашите отношения и какво е добре да обсъдим с партньора.

 

 

Периодът под знака на Козирог обикновено влияе напрягащо във връзките, като провокира недоволство у партньорите и желание за налагане над другия.

 

Но още от началото на периода на Водолея вероятно усещате една лекота в отношенията, желание за разрешаване на конфликтите с взаимни отстъпки.

 

 

Комуникацията между партньорите ще върви леко в този период, защото въздушния знак има много добри умения в общуването и умее правилно да изразява позицията си, без да засяга околните лично.

 

 

Понякога забравяме, че смисълът на романтичните отношения не е просто да обичаш и да правиш готин секс, а нещо повече – двамата да израствате заедно, да се подкрепяте и да вървите в една посока.

 

Сезонът на Водолея е моментът, в който да се отдръпнем малко от всички планове и схеми, които следваме и да видим къде ни водят връзките, които имаме.

 

 

 

Може да осъзнаете, че сте стигнали до ниво, където никога не сте предполагали, че може да се озовете. Ще почувствате свободата, която възможностите дават и това ще съживи вашата връзка.

 

Този период е много важен, защото ние осъзнаваме, че не е нужно да получим всичко, което желаем на секундата, защото трябва да се насладим на пътя до него.

 

Водолеят е зодиакалният знак, който най-добре умее да приема различията на околните и да вижда чара на разнообразието, макар и не непременно да е съгласен.

 

Ето защо това е моментът, в който онези от нас, които са започнали нова връзка, ще осъзнаят слабите места на партньора по един различен начин и ще ги приемат.

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...