.

4-те неподвижни зодии и какво ги прави уникални

Инати, последователни и стабилни

4-те неподвижни зодии и какво ги прави уникални
Снимка: Instagram

Неподвижните или още фиксирани зодиакални знаци са Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

 

Въпреки че всеки от тях е представител на различна стихия (земя, огън, вода и въздух), има някои черти, които ги обединяват.

 

Какво ги прави различни от останалите зодии?

 

Всички 12 знака се разделят на 3 групи – подвижни, неподвижни и кардинални. Техният характер се влияе от сезона, в който са родени. От това зависи как се справят и как приемат промените в живота.

 

Неподвижните знаци трудно се нагаждат и се борят до последно да запазят нещата както са били преди, за разлика от подвижните, които се променят лесно.

 

Ето какви още са фиксираните, неподвижни знаци:

 

 

1.  Те са последователни

 

Тези четири знака винаги следват плана си и не обичат неочакваните промени, които другите понякога им налагат.

 

Те не могат да се примирят с напълняване и да го приемат. Ще положат много усилия, за да върнат външния вид, с който са свикнали и с който се приемат.

 

Телец, Лъв, Скорпион и Водолей са големи инати. Те определено знаят как да следват своите цели методично и последователно, а не постоянно да започват нови неща и да ги захвърлят.

 

Това са хора, които избират една професия и се развиват в нея до края на живота си, като обикновено могат да се похвалят с огромен опит и добра кариера. Те не обичат да сменят попрището, което са избрали, защото знаят, че са създадено за едно.

 

 

2. Те са стабилни

 

Това са хората, които поддържат отношенията и събират околните заедно. Те са звеното, което свърза останалите знаци. На тях винаги може да се разчита.

 

Телците искат да си са сигурни, че финансите им са на ниво. Искат да запазят богатството си възможно най-дълго и мразят нещо да заплашва така пазената им утопия.

 

Лъвовете искат да са сигурни, че са в силно положение спрямо другите. Мразят да се чувстват слаби и безполезни и винаги трябва да бъдат в позицията на лидер. Те ще се борят неуморно, ако усетят, че това им се изплъзва.

 

Водолеите искат да са сигурни, че убежденията им са стабилни и уважавани. Когато вярват в нещо, никой не може да ги бутне и ако усетят подобен опит, няма сила, която да ги уплаши – ще се борят докрай. Те са тези, които влияят на мнението на другите – тяхното е константа.

 

Скорпионите искат да са сигурни, че емоциите им са стабилни и под контрол. Те трябва да знаят как се чувстват другите, без да издават себе си. Ако усетят смесени сигнали от някой, те ще изгубят почва под краката си, объркани и ядосани.

 

 

3. Те са големи инати

 

Тези 4 зодиакални знака са най-големите инати. Това са хората, които могат да се сърдят с години на някой, който не се е извинил.

 

Когато си изградят мнение за един човек, те обикновено не го променят. Някой, който не харесват, не може да им се хареса каквото и да направи.

 

Те са непреклонни, когато не са съгласни с нещо. Няма сила на земята, която да ги накара да направят нещо, което те определено не искат.

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 6 години
1
3
!
Отговори
hm , niamam poznati s podobni ka4estva
Страница 1 от 1