.

3 причини да мразиш сутиена

Които никой мъж никога няма да разбере

3 причини да мразиш сутиена
Снимка: Instagram

Перфектният сутиен – една мечта, която никога няма да се сбъдне..

 

Той трябва да бъде удобен, да прави гърдите по-големи и стегнати и да има хубав дизайн, но възможно ли е да имаме всичко това?

 

Никой мъж никога няма да разбере защо се налага сутиенът да се сменя в последния момент и как е възможно една жена да бъде толкова изнервена, защото й е неудобен и няма търпение да го свали. Ето кои са трите причини да мразиш сутиена:

 

1. Неудобен e

 

Много жени се оплакват от болки в гърдите или ребрата, след като цял ден са носили досадния сутиен. Защо изобщо продължават да слагат банели на всички модели, след като дамите масово ги махат?

 

Но за съжаление дори и без тях сутиенът си остава едно мъчително задължение. Ето защо всяка нормално жена бърза да се отърве от него в първия удобен случай, или най-добре – да излезе без него!

 

2. Вижда се

 

Купувате си рокля и с нетърпение я обичате за излизане, но сутиенът – вижда се.. И след като смените всички налични модели и се окаже, че никой не е достатъчно подходящ, остава да изберете по-малкото зло – борбата със силиконовите презрамки или.. друга рокля.

 

 

 

3. Удобният сутиен е грозен

 

В желанието си да носите нещо удобно, обикновено се оказва, че моделът не е особено привлекателен.

 

Хората няма как да знаят, че отдолу сте облекли грозен сутиен, който няма нищо общо с бикините, но на вас това не ви харесва.

 

Толкова е готино, когато сте сложили нещо секси, нали? За съжаление хубавите сутиени, за които сте дали куп пари си седят в шкафа и чакат.. специален повод.

 

Любопитно:

 

В началото на 20-ти век на мода са били корсетите. За да бъдат произвеждани се е използвал много метал.

 

Но по време на първата световна война той е необходим и властта не могла да си позволи разхищението му в текстилната промишленост. Тогава се появява умалената версия – сутиенът.

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 6 години
0
2
!
Отговори
i az ne obi4am da mi stiaga
Страница 1 от 1