.

Как ревнува той според зодията II част

И как да разберем за това

Как ревнува той според зодията II част
Снимка: Instagram

Има мъже, които никак не умеят да крият своите емоции, а може би просто не искат да го правят. Вие си мислите, че той се шегува, когато ви казва, че ще му липсвате? Или пък ви изглежда невероятно, ако ви сподели, че ревнува от някой?

 

Има и такива господа обаче, които много добре се прикриват, дори понякога нарочно показват точно обратното на това, което чувстват, за да не бъдат разкрити, а отношенията с такива хора не са никак лесни.

 

Според астрологията, зодиакалният знак показва кой как реагира в любовта, когато изпитва ревност:


Първа част вижте тук:

 

Везни

 

Мъжете Везни не са особено ревниви, а дори и да изпитат подобни емоции, едва ли ще ги покажат. Тъй като въздушният знак не обича конфликтите, той би избрал да запази съмненията за себе си, ако сметне, че демонстрирането им може да провокира конфликт. Мъжете Везни са позитивни и не обичат да се задълбочават много в неприятни неща.

 

Скорпион

 

Мъжете от тази зодия дебнат и проверяват тайно половинката си, дори да няма никакви знаци за евентуална изневяра. Отстрани изглежда така, сякаш ще стане чудо, ако все пак я хванат в крачка. Но в край на сметка когато научат нещо, което не им харесва, те просто го приемат и преглъщат – те са си знаели, че така ще стане. Много често с подозренията си, Скорпионите предизвикват предателство.

 

Стрелец

 

Мъжете Стрелци няма да ревнуват за глупости, но ако усетят, че има нещо тайно и премълчано, могат да станат жестоки. Стрелецът много мрази лъжата и лесно я усеща и ще се ще почувства много предаден, ако научи, че нещо е скрито от него, дори и да не е физическа изневяра. Огненият знак се променя коренно, ако има повод да ревнува.

 

Козирог

 

Козирозите са ревниви и рядко успяват да скрият емоциите си. Почувстват ли се предадени, те става отмъстителни и жестоки. За щастие, обикновено попадат на честни партньорки, които не създават поводи за драматични събития. Когато бъде разочарован, земният знак трудно успява да повярва отново в любовта.

 

 

 

Водолей

 

Водолеите са много подозрителни. Биха поддържали дълго връзка, в която не усещат сигурност, но няма да я направят сериозна – често ще правят сцени и драми, но трудно биха се отказали от своята любима. Рано или късно нуждата от сигурност ги отвежда в по-спокойна връзка, където могат да се доверят.

 

Риби

 

Мъжете Риби имат голямо его и изневярата за тях е най-жестокото наказание. Водният знак не обича да показва ревността си обикновено, но понякога не успява да се спре. Рибите търсят вината у мъжа, с който има връзка тяхната половинка и са способни на физическа саморазправа. Рядко прощават предателство, дори те самите да не са най-примерните.

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...