.

Зодии: Какво говори лунният знак за характера ви II част

Той отговаря за емоциите

Зодии: Какво говори лунният знак за характера ви II част
Снимка: Instagram

Вероятно всички вие сте добре запознати с вашия слънчев знак и характеристика, но астрологията далеч не се базира само на него.

 

Зодиакалният слънчев знак носи определени качества, но всеки от нас казва, че някои от тях не са характерни за него. Каква е причината за това? В наталната ни карта има и други планети, които оказват влияние, но сега ще се запознаем с влиянието на Луната.

 

Луната е свързана с вашите чувства, подсъзнание и интуиция. Тя определя отношението ви към дома и семейството, миналото и детството ви. Ако не знаете положението на луната в хороскопа си, може да изчислите това в някои сайтове в интернет, като попълните датата и часа на своето раждане.

 

Първите 6 знака вижте тук:

 

Луна във Везни

 

Хората с Луна във Везни търсят баланс в живота и имат нужда от партньор, който да им го дава, защото те самите понякога са хаотични. Те са опитват да бъдат справедливи и никак не търпят нечестните ситуации в живота. Обичат да остават неутрални, особено в напечени ситуации. Иска им се целият им живот да е безпроблемен, защото преживяват тежко неприятностите.

 

Луна в Скорпион

 

Хората с Луна в Скорпион са много целеустремени и лесно успяват да накарат другите да направят онова, което искат. Сериозни и делови, понякога изглеждат страховито и вдъхват респект. Много страстни, емоциите при тях изригват като вулкан. Гонят целите си до дупка и не се спират пред нищо. Не е трудно да пострадате покрай огнената им природа. Те са изключително недоверчиви, съмняват се дори да нямат никакво основание.

 

Луна в Стрелец

 

Тези хора гледат да подбират хубавото и обръщат по-голямо внимание на него. Обратно на Луната в Скорпион, Луната в Стрелец гледа да не задълбава в разни мрачни драми и проблеми и е доверчива. Свободата е много важна за тези хора, което им създава трудности в задържането в една връзка. Ако се озоват в отношение, които ги карат да се развиват и им дават свобода, те ще останат завинаги. Мъдри са и държат на истината. Интересуват се от другите култури, народи и начин на живот.

 

Луна в Козирог

 

Тези ги бива в бизнеса. Амбициозни, с високо чувство за самодисциплина, те нямат колебание, че ще достигнат целта си. Отстрани изглежда, че постигат всичко с лекота, защото не се оплакват а дерзаят неуморно, а другите виждат само крайния резултат. Много тежко преживяват провалите, изглеждат твърди и непоколебими. Държат както на финансовата сигурност, така и на онази във връзките.

 

 

Луна във Водолей

 

Луната във Водолей прави хората истински иноватори. Мислите им често са отнесени далеч в бъдещето. За тях е важно да трупат знания и са любознателни. Тези хора са изключително интересни, защото имат способността да се абстрахират от чувствата си или да им се противопоставят.

 

Те усещат чувствата си като идеи, а не като емоции. Не е изключено да се научат да бъдат по-емоционални. Обичат адреналина, той ги кара да се чувстват живи. Винаги млади по дух.

 

Луна в Риби

 

Мистериозни и чувствени, с много слоеве емоции. Малко (или доста) инертни. Творчески – за тях изкуството е много важна част от живота. Мечтатели и романтици, за тях всичко в живота е драматично. Състрадателни и безкористни. Имат нужда от пътеводна звезда, която да следват. Те често губят представя за времето, което минава, не само когато някой ги чака, но и като цяло в живота.

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 6 години
1
3
!
Отговори
az sum luna v rak . kude pi6e za tova ? ne znaia...
Страница 1 от 1