.

Aniventure Comic Con води Краля на нощта в България

Един от най-емблематичните злодеи в света на телевизионните сериали ще кацне в София за най-голямото събитие в поп културата у нас

Aniventure Comic Con води Краля на нощта в България

Aniventure Comic Con, фестивалът наследник на най-популярното събитие за феновете на традиционната и съвременна азиатската култура, се завръща за да срещне Изтока и Запада в едно от най-мащабните събития в България! В уикенда на 15 и 16 септември в Интер Експо Център ще ви очакват световнопризнати косплейъри, актьори от любими сериали, гейминг зони и палитра от най-харесваните и популярни художници във вселената на комиксите и уебкомиксите. Изцяло нова зала ще бъде отворена за Aniventure Comic Con2018, за да може събитието да отговори на огромния интерес - над 21 000 отчетени посещения през 2017-та.

 

Първото потвърдено звездно участие е това на Краля на нощта от „Игра на тронове“. Ролята се играе от словашкия актьор Владимир Фурдик, който до този момент е един от най-търсените каскадьори в Холивуд с участия в огромни продукции, като The Huntsman: Winter's War (2016), Exodus: Gods and Kings (2014), Thor: The Dark World (2013), Skyfall (2012) и много други.

 

Владимир ще пристигне в София малко след края на снимките на сезон 8 на „Игра на тронове“, който ще бъде излъчен ексклузивно по HBO през 2019 година. В последния епизод от сезон 7 видяхме как лидерът на белите бродници яхва призования мъртъв дракон на Денерис Таргариен и се отправя към Вестерос. Така Кралят на нощта се превърна в един от най-епичните злодеи в историята на ТВ сериалите, а нетърпението на феновете на поредицата е в своя пик.

 

За да направи дългото чакане малко по-поносимо, по време на Aniventure Comic Con Владимир Фурдик ще участва в специален HBO панел с други двама актьори от „Игра на тронове“, които ще бъдат обявени допълнително. Панелът ще е достъпен за всеки присъстващ на фестивала. Онези, които желаят да се снимат лично с Кралят на нощта или да получат автограф от него ще имат тази възможност и в двата дни на ACC2018.

 

Другата голяма звезда, която ще пристигне за най-очаквания уикенд през септември е Kamui Cosplay от Германия. Косплеър от 15 години, тя издава собствени книги и наръчници за изработката на косплей и е ценен гост на най-големите събития по целия свят с над 360 хиляди последователи във Facebook. Тя ще бъде част от елитното жури на най-голямото косплей състезание у нас, ще има собствен панел в рамките на фестивала и лична зона, в която всеки посестител е добре дошъл да се запознае лично с Kamui Cosplay.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...