.

Тест: Какви са вашите скрити чувства

Какво виждате на картинката?

Тест: Какви са вашите скрити чувства
Снимка: Instagram

Романтичните отношения са пълни с предизвикателства и компромиси, а на всеки му се случва понякога да не разбира дори самия себе си, заблуждавайки се в продължение на много време.

 

Когато са силно влюбени някои хора показват черти на характера, за които дори те самите не са подозирали, защото любовта ни предизвиква, провокира и променя.

 

Погледнете картинката, която следва и преценете кое е първото нещо, което виждате на нея. След това прочетете какво означава това за вас:

 

 

1. Мъжкото лице

 

Ако сте забелязали първо голямото мъжко лице, вие сте любопитен човек, който винаги иска да знае абсолютно всичко! Тъй като не веднъж сте си навличали гнева и раздразнението на околните, задавайки твърде много въпроси, вие търсите по-заобиколни начини да научите каквото ви вълнува.

 

През повечето време сте свежи и усмихнати хора, които другите много харесват, но понякога нещо дребно е в състояние да ви разстрои твърде много и тогава сте способни на истински бели. Свободата е неизменна част от живота ви, често се чудите как така другите се примиряват с унизително положение.

 

2. Младото момче

 

Ако забележите първо момчето, което е застанало на камък, вие сте скромен човек. Понякога много ви се иска да се изявите и всички да ви се възхитят, но не успявате да съберете подобна смелост, защото твърде многото внимание ви притеснява. Вие държите на вашите близки и винаги намират време за тях.

 

Вие сте отговорен и самостоятелен човек, но понякога се вдетинявате и ви се иска просто някой да се погрижи за всичко, а вие да се отпуснете и да се поглезите. Много чувствителен, често се засягате от чуждите думи или дори гримаси, но успявате да прикриете това, защото знаете, че е слабото ви място.

 

3. Картината

 

Ако видите първо картината, която момчето рисува, вие сте много наблюдателен човек с внимание към детайла. Понякога не спазвате обещанията си, защото сте много разсеяни и забравяте. Имате усет за изкуство и носите нещо мистериозно в себе си, дори да не се занимавате професионално с това, вероятно  свирите на инструмент или рисувате като хоби.

 

Често се притеснявате от финансови затруднения, защото знаете, че трудно успявате да си направите сметката и ви се иска някой друг да пиеме тази грижа, а вие да си отдъхнете. Романтичната ви натура ви кара да рискувате, търсейки приказни моменти и вие не разбирате онези, които гледат твърде прагматично мислене.

 

Снимка: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Lilly23
преди 6 години
3
0
!
Отговори
Забелязах момчето, но обичам вниманието и НИКОГА не се вдетинявам. Иначе прекрасна статия!
Страница 1 от 1