.

Най-трудните зодии за връзка

С които просто не можеш да се разбереш

Най-трудните зодии за връзка
Снимка: Instagram

Всеки има своите особености, защото идеални хора не съществуват, но истината е, че някои имат не само номера, а цяло представление.

 

Ако все пак имате късмета да се влюбите именно в някой от тези зодиакални знаци, трябва първо да се запознаете с това какво ви очаква. Вижте кои зодии са най-трудни за романтично връзка:

 

1. Дева

 

Девите са доста критични и просто не могат да спрат с непрестанните забележки към другите, в това число и партньора. Те могат да помрачат и най-хубавото настроение и да убият всяка романтика със студена, безмилостна критика. Земният знак смята, че всичко му е ясно и едва ли ще се намери какво да научи от една връзка.

 

Девите са студени - биха предпочели да държат дистанция във връзката, само и само да знаят, че те конадват парада. Те се отпускат трудно и някои изобщо не успяват да излязат от строгите си правила и норми, за да се позабавляват. Освен всичко са и ужасно отмъстителни и ревниви.

 

2. Скорпион

 

Скорпионите са много противоречиви, когато става дума за любовни отношения. Те могат да са много привързани и любвеобилни на моменти и да се радват ужасно че ви виждат, но следващия път да бъдат странни, отдалечени и студени и всичко това без никаква логична причина.

 

Много е трудно да разберете какво мислят и чувстват - те ще ви държат в постоянно неведение относно положението на вашата връзка. Много непредвидими, Скорпионите могат да побъркат всеки, който не разполага с железни нерви и дебела кожа.

 

 

3. Стрелец

 

Като начало Стрелците изпитват страх от обвързване и въпреки че са влюбчиви, те се ужасяват от мисълта, че ще бъдат вързани за някой завинаги. Те още от началото не залагат надежди на връзките си, което ги обрича на провал.

 

Огненият знак е в състояние да нарече 'флирт' връзка, която другият партньор вижда като най-голямата любов. Подобно на Скорпиона, Стрелецът е много непредвидим и може да си тръгне изведнъж, без никакво обяснение, като едва ли някакви любовни слова ще го накарат да размисли.

 

Снимка: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...