.

Какво означава да сънуваш вълк?

Този сън може да разтълкува най-трудните ситуации

Какво означава да сънуваш вълк?
Снимка: Instagram

Ако вие сънувате, че сте у дома, а вълците са навън, това означава, че сте лоялни към вашите най-близки хора.

 

Ако вълците се приближават и имат намерение да атакуват, но вие не бягате, а сте говоти да ги отблъснете, това показва, че стоите пред близките си дори в най-трудните моменти и ги предпазвате.

 

Ако не сте в състояние да отблъснете глутницата, това означава, че ще положите много усилия, за да помогнете и пазите своите близки.

 

Глутница вълци сама по себе си отразява вашето семейство - дали е сплотена и силна или се нуждае от известно внимание? Също така вълците могат да бъдат свързани с група хора, които се опитват да ви изплашат, затова бъдете внимателни на кой се доверявате.

 

Както се казва в приказките, вълците са страшни и ядат баби и други положителни герои, а сънуването на тези горски хищници понякога ни връща в детските години, за да се освободим от страхове, които ни пречат и като възрастни.

 

Ако сънувате, че сте вълк, това означава, че умеете да се сливате много добре с обстановката и дори се превръщате в невидими. Трябва ли да намерите начин да се отркоявате и да бъдете по-забелязвани и да покажете на хората истинските си качества?

 

Вълк, който атакува, означава, че вие се намирате в ситуация, която няма да има положителен изход за вас и над която нямате контрол. Ако вълкът вие, това означава, че трябва да помолите някой за помощ, а ако в този момент в съня ви има някой - той може да се нуждае от помощ.

 

Снимка: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...