.

Зодиите, които живеят за любовта

Те са пристрастени към нея

Зодиите, които живеят за любовта
Снимка: Instagram

Когато имаме връзка, обикновено искаме  да знаем, че сме приоритет в живота на нашия партньор.

 

Всеки търси такъв човек до себе си, който да показва и доказва любовта си, но някои хора отдават огромно значение на връзката, която имат, или пък страдат много тежко, когато нямат партньор до себе си. Вижте кои са те според зодиакалния знак:

 

1. Лъв

 

Лъвовете просто не могат да живеят, ако не участват в някаква любовта авантюра. За тях любовта е като въздуха – те имат нужда от внимание ежедневно, защото иначе стават мрачни  и отчаяни.

 

Огненият знак много трудно слага край на една връзка, защото не може да си представи да изгуби тръпката от нея.

 

Когато отношенията с някой не вървят гладко, Лъвът ги слага на заден план, но не ги прекратява – той никога не си затваря вратичките, защото така рискува да остане сам дори за кратко. Този знак се влюбва много лесно и силно, но и бързо разлюбва, впечатлен от нова тръпка.

 

2. Везни

 

Везните са много социални, те не могат да живеят без своите приятели и близки, които държат винаги близо до себе си, в това число и партньора.

 

Въздушният знак не може да понесе самотата, той винаги трябва да има връзка, да има човек, с който споделя своите тревоги и радости.

 

Везните много трудно прекратяват една връзка, те са склонни да правят големи компромиси в името на това да я запазят, но ако се случи да останат сами, не могат да чакат и ден преди да се затичат в търсене на следващата любов.

 

 

3. Риби

 

Рибите никак не обичат да си седят у дома и понякога не отделят достатъчно внимание на партньора, но той трябва винаги да е на линия и да ги чака смирено вкъщи.

 

Въпреки че водният знак се прави на голям непукист, истината е, че не може да си представи да изгуби своя партньор.

 

Рибите ненавиждат празната къща, където няма кой да ги посрещне след дългия работен ден (те са работохолици). Въпреки че имат избухлив характер, те също са склонни на много компромиси в името на това да запазят своята голяма любов.

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 6 години
0
1
!
Отговори
i az,
Страница 1 от 1