.

Тайните страсти на зодиите II част

Всеки понякога има нужда да помисли за себе си

Тайните страсти на зодиите II част
Снимка: Instagram

Хората не са съвършени и вашият зодиакален знак е доказателство за това. Астролозите винаги са по-склонни да говорят за хубавите неща в прогнозата, а не толкова за лошите. Но сега ще видим кои са тайните страсти на зодиите, за които никой друг не знае:

 

Първата част може да видите тук:

 

Дева

 

Девите са много отговорни и поемат цялата работа и у дома и в службата. Амбициозната им природа на перфекционист не им дава и миг почивка, но все пак и те са хора и понякога имат нужда от релакс.

 

Така както са се нагърбили с всичко, Девите изведнъж откачат, хващат първия безделник за ухото и му възлагат всички задачи, а те се отнасят в блажена почивка. Добре че това се случва рядко, защото никой не може да понесе товара, който носи земния знак.

 

Везни

 

Везните като цяло са отговорни и се грижат за близките. Те са мили и изглеждат като хора, на които можеш да се довериш. Но понякога изпадат в настроение, което може да изуми онези, които не ги познават добре.

 

Везните стават абсолютно безотговорни и тотално забравят за нуждите и желанията на околните, обсебени от някаква фикс идея, като по този начин нараняват най-важните си хора.

 

Скорпион

 

Вие сте силни личности – успявате да се справите с всички трудности без чужда помощ. Невероятно преживяване за всеки е да гледа отстрани как един Скорпион се справя с предизвикателствата.

 

Но тайното удоволствие на водния знак е, че понякога е в състояние да се тръшне за най-малкото нещо и да иска някой да се грижи за него. Този някой обикновено е станал длъжник на Скорпиона, като е бил спасен от него в много трудно положение и сега няма право на отказ.

 

Стрелец

 

Стрелците са много благи, мили и отстъпчиви същества – на мравката път правят. Те обикновено се обграждат с хора, които имат труден характер и гледат да им угаждат в името на мира и спокойствието.

 

Но и Стрелците си имат някакъв предел и понякога чашата прелива. Интересното в случая е, че огненият знак успява да запази спокойствие в най-напрегнатите моменти, а после изведнъж откача за изненада на всички. Тогава може да чуете много груби неща от него..

 

Козирог

 

Козирозите винаги си гледат сметката – там, където другите намазват по нещо, Козирогът гребе с пълни шепи. Земният знак умее да изкарва пари, а същевременно убеждава околните, че не разполага с излишни средства, но защо е така? Истината е, че Козирозите освен че умеят да печелят, определено умеят и да харчат.

 

Те не обичат да се лишават от нищо – трябва да имат хубави дрехи и да ядат най-добрата храна, а в моменти на умопомрачение са в състояние да похарчат всичките си пари за някаква глезотия.

 

Снимка: Instagram, Fin Whale


Водолей

 

Водолеите изглеждат готини, толерантни и широко скроени и настина са такива през повечето време. Но понякога стават изключително дребнави и заядливи и просто не можеш да ги познаеш. Въздушният знак е в състояние да скъса нервите на всеки като не е на кеф с безкрайното си мрънкане, което много опитва да овладее, но това просто е неговото малко удоволствие.

 

Риби

 

Водният знак има много силен характер и макар че обича да се глези, винаги се справя подобаващо с неприятностите (както своите, така и тези на близките). Обикновено който има проблеми тича при някоя Риба за помощ, защото тя е жалостива и няма да го остави в беда. А какво е тайното удоволствие на знака? Той лесно изпада в зависимости, обикновено към алкохол и дори не особено тайно – Рибите не се притесняват да си покажат кирливите ризи навсякъде!

 

Снимка: Instagram, Salamander


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 6 години
2
1
!
Отговори
ne sum s podobno vijdane za vsiaka zodia , ne znaia.
Страница 1 от 1