.

4 съвета за перфектна визия на среща

Бъдете зашеметяващи!

4 съвета за перфектна визия на среща
Снимка: Instagram

Очаква ви специална среща и искате да изглеждате страхотно? Вижте 4 съвета как да очаровате вашия кавалер съвсем лесно:

 

1 .Нова прическа

 

Сега е моментът да си направите мечтаната прическа. Дори и да нямате желание за промяна, винаги е полезно да отидете на фризьор, за да махнете изгорелите или цъфнали краища – това ще ви даде самочувствие, от което имате нужда.

 

2. Освежете грима

 

Направете нещо различно по отношение на грима. Специалната среща изисква специално внимание. Ако обикновено използвате бледи нюанси червило или гланц, сега изберете червено! Но при ярки устни оставете останалата част  от грима да бъде по-семпла – една спирала е напълно достатъчна.

 

3. Очите

 

В случай че червеното червило не ви стои добре или пък искате да имате по-романтично излъчване, обърнете внимание на очите. Не е подходящо за първа среща да слагате твърде силен грим – бледи розови нюанси са чудесен избор. За по-драматичен ефект сложете спирала и на долните мигли. Ако искате да подчертаете повече миглите и да сложите няколко слоя, добавяйте преди да е издъхнал долният, защото иначе рискувате да се получи натрупване.

 

4. Сияние

 

Освен очите и устните има още нещо, което не бива да пропускате. Добавете сияние на лицето си. Изберете руж, който да не контрастира твърде силно с вашата кожа и подчертайте леко скулите.

 

Снимка: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...