.

Каква жена харесва той според ЗОДИЯТА II част

Вижте какви качества притежава жената мечта според него

Каква жена харесва той според ЗОДИЯТА II част
Снимка: Pixabay

Чудиш ли се защо симпатичния ти съсед не ти обръща внимание, защо те преследва мъж, който изобщо не харесваш или пък просто искаш да разбереш какво наричат мъжете "жена мечта"?

 

Предизвикателна или смирена - каква си ти? Виж кой мъж търси точно теб! Какво харесва мъжът в една жена според неговата зодия:

 

Първа част може да видите тук:

 

Везни

 

Мъжът Везни харесва жени, които са грижовни и романтични, но и много амбициозни и дисциплинирани.

 

Той не би могъл да търпи някоя мързелива девойка, която спи до обяд и цял ден нищо не върши. Неговата любима трябва да бъде много работлива и отговорна.

 

Въздушният знак се възхищава от жени, които имат добро професионално положение и са уважавани в обществото.

 

Скорпион

 

Мъжът Скорпион харесва силни жени - такива, които никога не се оплакват и не мрънкат за глупости, а смело се борят с проблемите сами.

 

Той не харесва слабостта и се присмива на безхарактерните и глупави хора. Жена, която показва уязвимост и не може де се справя с проблемите няма да го впечатли.

 

Скорпионът има властен характер и създава впечатление, че търси смирена жена, но истината е много далеч от това.

 

Стрелец

 

Мъжът Стрелец се нуждае от дама, която да го подкрепя и да му бъде опора. Тя трябва да го следва в неговите начинания и винаги да приема с вдъхновение предизвикателствата.

 

Огненият знак има нужда от възхищение - той няма да търпи партньорка, която го критикува постоянно или смята неговите идеи за глупави.

 

Мъжът Стрелец харесва общителни жени, които имат чувство за хумор и често са център на внимание.

 

Козирог

 

Мъжът Козирог харесва жени, които умеят да водят. Той лесно се нагажда към своята любима и има нужда от уверена дама, която много добре знае какво иска.

 

Земният знак няма да се впечатли от жена, която не е инициативна. Някоя послушна госпожица, която все чака да й кажат какво да прави моментално ще стане скучна на този мъж.

 

Козирогът си мечтае за силна партньорка, която постоянно дава идеи и има строги принципи, които не нарушава.

 

 

Водолей

 

Мъжът Водолей харесва искрените жени - такива, които не се преструват и смело заявяват своята позиция.

 

Той уважава чуждото мнение и колкото по-невероятни и оригинални разбирания има една дама, толкова по-интересна ще се стори на Водолея.

 

Водолеят мрази хората, които вървят като овце след останалите, той търси различното и нестандартното и няма да се впечатли от повърхностни разсъждения и клишета.

 

Риби

 

Мъжът Риби има нужда от жена, която го вдъхновява. Тя трябва да бъде амбициозна, чаровна и непринудена. Той се нуждае от харизматична партньорка с излъчване, която да му дава силни емоции и незабравими преживявания.

 

Рибите са много емоционален знак и се нуждаят от вдъхновение, което да пренесат в професионалното си поприще.

 

Снимки: Pixabay


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...