.

Седмичен любовен хороскоп 19 март - 25 март

Какво очаква зодиите тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 19 март - 25 март
Снимка: Pixabay

Овен

 

На 20.03 приблизително в 19:00 ч. Слънцето ще навлезе във вашия знак.

Ще намерите решение на спорните въпроси. Ще преодолеете различията в критериите и, много вероятно, ще отстраните от пътя си личности, които се опитват да пречат на връзката ви. Не е желателно да обсъждате финансови затруднения и неприятни преживявания, свързани с най-близки роднини.


Привлекателни сте, но е желателно да запазите дистанция и да се въздържате от случайни флиртове. Съветите на околните ще са не само безполезни, но и досадни, така че постарайте се да ги избегнете.


Телец


Ежедневните задачи ще са малко и лесни, така че ще можете да се занимавате с хобито си или други неща, които са ви интересни. Рядко ще оставате сами, а ако решите да правите нещата в компанията на гаджето си ще се опознаете по-добре и ще обсъдите предпочитанията си. Отделете време и за усвояване на нови знания и умения, които са свързани със сръчност. Ще се удивите на собствените си способности.


Дори да си нямате постоянен приятел/ка пак ще имате доста развлечения. Не стойте само пред телевизора или монитора на компютъра. Излизайте на вън, когато времето позволява. Личните контакти са много по-вълнуващи от виртуалните.

 

Близнаци


Привлекателни сте и околните ще търсят компанията и ще се стремят да получат одобрението ви. Най-вероятно на вас ще ви е приятно да общувате с няколко съвсем конкретни събеседници, а не с всички, които искат да си бъбрят и да споделят житейските си преживявания. Реагирайте любезно, но категорично и не си губете времето с хора, които ви отегчават. Разредете срещите и разговорите с гаджето, ще се отрази положително на връзката ви.


Ако пък в момента отношенията са в криза или изобщо са прекратени, то дайте си малко почивка. Идеята да възобновите стара връзка или да отлагате евентуална раздяла не е най-доброто, което може да ви хрумне.

 

Рак


Личните и най-вече любовните отношения през тази седмица няма да са най-доброто, което бихте желали. Приятел/ката ви може да започне да капризничи, да отказва на предложенията за срещи. Не си внушавайте несъществуващи проблеми. Всеки има своите „лоши дни“ и в такива моменти е по-добре да запазите спокойствие, да проявите разбиране и да не пресилвате нещата. Опитите ви да оправите настроението на гаджето предлагайки предизвикателни развлечения или изпращайки закачливи СМС-и ще предизвикат по-скоро обратен ефект.


Необвързаните представители на вашия знак ще имат възможност да използват свободното време изцяло за себе си. Може да звучи малко тъжно, но помислете защо прекратихте поредната връзка или защо не се възползвахте от възможността да започнете нова. Така ще формулирате предпочитанията и ще прецените шансовете си.

 

Лъв


Разсеяни сте и силно емоционални. Впечатляват ви детайли, които при други обстоятелства дори не бихте забелязали. Изпълват мислите ви и имате желание да ги споделите, да ги обсъдите. Подбирайте си подходящи събеседници. Ако непрекъснато се опитвате да ангажирате вниманието на приятел/ката си е много възможно да стигнете до неприятни спорове, защото няма да се впечатли от интересите ви и ще реагира с безразличие.

 

За все още свободните представители на вашия знак периодът е благоприятен до толкова, до колкото ще имат разнообразни контакти. Но и те трябва да внимават с кого обсъждат тайните си, за да не попаднат в неприятна ситуация.

 

Дева


Заниманията ще ви доставят удоволствие и всичко ще ви се получава „като по учебник“. Достатъчно условие за добро настроение и увереност в собствените си възможности. Добронамерени сте, услужливи и готови да се притечете на помощ на всеки, който ви помоли. Ситуация, благоприятна на всички, но не и за един човек, а именно приятел/ката ви. Един спокоен разговор, в който разкривате намеренията си, ще изключи поводите за ревност. В състояние сте да успокоите обстановката.


На необвързаните Деви през тази седмица няма да им е до любов. Предложения за срещи и опити за сближаване ще има, но те няма да се впишат в целите и интересите ви, така че евентуалните кандидати за връзка ще трябва да почакат.

 

Везни


Какви ли не идеи ще ви хрумват през тази седмица. Не се втурвайте към всяка от тях с бурен ентусиазъм, а преценете първо дали разполагате с достатъчно време и второ, дали можете да се справите самостоятелно. Най-вероятно ще установите, че не можете или че ще ви е по-приятно да сте с компания. Естествено, че първият човек, когото ще предпочетете е гаджето ви, но е много вероятно да попаднете „на греда“ и той/тя да не одобрят предложенията ви. Не се сдухвайте излишно, поинтересувайте се за аргументите. Със сигурност ще установите, че са основателни и ще се откажете от авантюристичните си намерения.


За самостоятелните Везни ще е по-сложно, защото те нямат такъв „естествен регулатор“. При тях ограниченията ще са свързани с финансите или семейството, което така или иначе ще ги предпази от неприятности.


Скорпион


Приятели от миналото ще се появят и ще ангажират почти изцяло вниманието ви. Предложенията им ще са интересни и ще са свързани с неформалните ви занимания. Не е изключено да ви предложат участие в група, състезание или друга подобна изява, която много ще ви допадне. Опитайте се да балансирате отношенията и съобщете на приятел/ката си за предстоящите занимания. Не го ли направите, рискувате да ви атакува със сълзливи сцени на ревност, които никак не ви допадат.


Представителите на вашия знак, които към момента са освободени от грижата да се съобразяват с нечие мнение ще се наслаждават на самостоятелните си решения. Интригуващата личност, обаче, ще изникне буквално „от нищото“ и ще се опита да заеме стабилни позиции. Помислете дали наистина искате да допуснете някой в личното си пространство.

 

Стрелец


Настроението ви е нестабилно и сте склонни много повече да се потапяте в меланхолия, отколкото да правите оптимистични планове. Най-странното, обаче е, че хората открито показващи добро настроение ще ви изнервят. Намалете контактите дори с онези, които принципно изтърпяват особеностите на характера ви. Не го ли направите ще навредите на постоянната си връзка и ще създадете погрешно мнение за себе си, което дълго време ще пречи на нормалните ви отношения.


Нямащите гадже са в по-добра позиция. Те най-много да се изпокарат със съучениците и роднините си, но рано или късно ще възстановят обичайния ритъм на общуване. Флиртовете ще са хаотични, а възможност за постоянна връзка не се очертава.

 

Козирог


Ще се убедите колко важен човек за вас е и приятел/ката ви. Задълженията ви през тази седмица ще са повече от обикновено и той/тя ще ви подкрепи изцяло, ще се заеме с част от задачите или ще ви помага неотлъчно. Добра възможност да се сближите, но не е за пренебрегване фактът, че може да установите и някои различия. Не ги превръщайте в тема за дискусия. Във ваша полза е до отложите споровете и в свободното време да се забавлявате, вместо да се карате.


Необвързаните няма да са по-свободни и също ще получат предложение за помощ. Ще се впечатлите от някой, когото до скоро сте подминавали с безразличие. Може да не се стигне до изгарящи страсти, но със сигурност ще усетите нежна привързаност.

 

Водолей


Неспокойни сте и на моменти ще ви е трудно да се ориентирате за своето място в потока на събитията. Не са изключени разногласия с гаджето, остри разговори на тема стари и нови любови, двусмислени реплики, създаващи съмнения за стабилността на връзката. Може да забележите, че постъпки или изказвания, които преди са ви забавлявали сега ви отегчават и ви развалят настроението. Във ваша полза е да се усамотите за известно време, да намалите контактите по принцип, за да не им навредите необратимо.


Няма да стартирате нова връзка, но на този етап не е добра идея да прекратявате старата. Ориентирайте вниманието си през тази седмица към дейности, свързани с културното ви обогатяване. Впечатленията ще променят и реакциите ви.

 

Риби


Доста сте инертни и склонни много повече да наблюдавате, отколкото да участвате в събитията. Създавате погрешно впечатление за себе си. Хората, с които сте близки и най-вече приятел/ката ви може да реши, че сте безразлични и умишлено отбягвате контактите. Не търсете проблеми там, където ги няма, помислете какво би ви зарадвало. Идеята да отидете заедно на кино, театър, концерт, фитнес или нещо друго, предпочитано от двамата ще се окаже достатъчно подходяща, за да възстановите равновесието.

 

Необвързаните, колкото и да са вглъбени, ще се почувстват особени. Точно това тяхно тайнствено излъчване ще ги направи привлекателни и търсени. Едва ли ще се получи нещо сериозно и дълготрайно, но и кратките романтични мигове не са за пренебрегване.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...