.

С какво ще ви ИЗНЕНАДА всяка Зодия? II част

Това не сте го очаквали

С какво ще ви ИЗНЕНАДА всяка Зодия? II част
Снимка: Pixabay

Много се е говорило за слабите страни на зодиакалните знаци. Всеки знае, че Скорпионът е отмъстителен, а Близнаците – несериозни.

 

Много се е говорило и за силните им страни – как Овенът никога не се отказва или Стрелецът, който винаги е усмихнат и позитивен.

 

Сега обаче ще разгледаме нещо друго – кои качества можем рядко да видим у всеки зодиакален знак и с какво може той да ни изненада:


Първа част може да видите тук:

 

Везни

 

Везните обикновено са мили и отстъпчиви, лъчезарни и комуникативни. Изглеждат нерешителни и колебливи, но това, което ще ви изненада е, че те дълбоко в себе си са изключително непреклонни.

 

Въздушният знак държи на своето мнение с цената на всичко и дори привидно да се съгласява, той е твърдо решен да запази позицията си. Способни да се борят цял живот за своите решения - с това изумяват околните представителите на този знак.

 

Скорпион

 

Скорпионите могат да бъдат изключително жалостиви! Учудва ли ви това? Те обичат да се заканват и да нападат, обичат да кроят жестоки планове, но понякога, когато никой не очаква Скорпионите проявяват нечувано милосърдие, състрадателност и внимание.

 

Повечето представители на водния знак умеят да се владеят добре и да контролират огнените си страсти, но никой Скорпион не може да остане безразличен към силните страдания на друг.

 

Стрелец

 

Стрелците са винаги усмихнати, мили и лъчезарни. Те създават усещане за лекота и имат ненатрапчив характер, но понякога могат да изумят околните със своя огнен нрав, брутална жестокост и наглост.

 

Това се оказва голяма изненада за всички, които ги смятат за слабохарактерни и твърде отстъпчиви. Тихите води са най-опасни.

 

Козирог

 

Козирозите могат да бъдат ужасно безотговорни! Вярвате ли в това? Те обикновено се нагърбват с всички задължения и постоянно са напрегнати и целеустремени.

 

Но земният знак е способен изведнъж да захвърли всичко, което е градил така дълго и да го удари на купони и пороци, като може да загърби и най-близките си хора.

 

 

Водолей

 

Водолеите изглеждат доста разсеяни, винаги забравят разни неща и сякаш проблемите просто не ги вълнуват. Любопитното обаче е, че когато всички са забравили нещо много важно, точно

 

Водолеят се е сетил за него.
Или пък е предвидил важни детайли, които са убегнали на другите. Това се дължи на неговото различно мислене, което може да е странно, но никога не е като на останалите.

 

Риби

 

Рибите могат да изумят околните със скъперничество. Водният знак обикновено раздава парите си щедро на всеки, който има нужда, купува скъпи подаръци и харчи без да мисли.

 

Обаче понякога Рибите могат да се проявят като много стиснати, дори за нещо съвсем дребно, което същевременно е важно. Скъп на триците, евтин на брашното - това понякога описва чудесно водния знак.

 

Снимки: Pixabay


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...