.

ВУЗФ търси „Млад Одитор“ за седма поредна година

В конкурса могат да се включат студенти от всичи висши училища в страната, като най-добрите ще получат парични награди, стипендии за последващо образование и стажове в специализирани компании

ВУЗФ търси „Млад Одитор“ за седма поредна година
Снимка: ВУЗФ

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) организира за седма поредна година конкурса „Млад Одитор 2018“, заедно с Одиторски дружества „Ейч Ел Би България“ ООД и „Захаринова и Партньори“ ООД. Той има за цел да събере студенти от различни университети в България, които имат желание да се развиват в сферата на счетоводството и одита, и да им даде възможност да го направят. Най-добрите кандидати ще получат парични награди, стипендии за последващо образование, стажове в специализирани компании, както и още други награди.

 

Конкурсът „Млад Одитор 2018“ започна на 19 март и ще премине в три етапа: регистрация, тест и разрешаване на казус. Първият етап – регистрацията за участие, ще продължи до 16 април. Дотогава желаещите да се включат в конкурса трябва да се регистрират онлайн на уебсайта на състезанието. Te ще получат имейл с потребителско име и парола за достъп до профила си в платформата. Всичко за последващите етапи може да намерите на уебсайта http://mladoditor.vuzf.bg/.

 

Право да участват имат всички студенти, обучаващи се в специалностите финанси, счетоводство и контрол от всички висши учебни заведения в България, независимо от образователно-квалификационната степен и формата, в която се обучават.

 

За седем години „Млад одитор“ се доказа като един от най-успешните състезателни формати, който събира на едно място студенти от различни университети в България, с желание за развитие в сферата на счетоводството и одита. През 2017 година в него се включиха студенти от над 11 университета в страната, сред които възпитаници на големите икономически висщи училища и ВУЗФ. До втори етап бяха допуснати 70 участниции, успешно преминали писмен тест, а до последния кръг достигнаха всички с над 60% верни отговори на теста. Победителите бяха наградени на специална церемония, на която присъстваха представители на Народното Събрание, НОИ, Сметната палата, КФН, Министерството на труда и социалната политика и други.


Реклама Инвестор.БГ


Още за...
ВУЗФ teenlife
Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...