.

Зодиите, които нараняват с истината!

Те няма да ви спестят и дума

Зодиите, които нараняват с истината!
Снимка: Pixabay

Някои зодии, като например Везните и Козирозите, са много внимателни в своите думи, защото знаят колко боли обидата. Те са толкова премерени в приказките, че понякога на другите им се иска да чуят поне веднъж истината.

 

Има и други обаче, които не умеят да съобразяват кое е удачно да се говори и често казват онова, което всички си мислят, но никой не изрича. Дали това е хубаво качество или не, решете вие - а сега нека видим трите зодиакални знака, които говорят каквото им падне:

 

1. Дева

 

За разлика от Стрелците, Девите коментират и обиждат съвсем нарочно. Те не спястяват критичните си забележки, защото съвършенството си струва всяка жертва.

 

Земният знак много обича да отбелязва онова, от което хората се срамуват и притесняват, тъй като е много наблюдателен, а освен това хич не му пука кой ще се обиди.

 

Девите могат да съсипят самочувствието на околните, защото никога не си мерят приказките колкото и да им се иска.

 

2. Водолей

 

Водолеите не могат да бъдат определени като особено чувствителни. Те изстрелват своите жестоки коментари и забележки без изобщо да съчувстват на пострадалите.

 

Дори виждайки последствията от своите думи, Водолеят не се трогва, а напротив - става още по-брутален и откровен.

 

След всички щуротии, които казва, Водолеят очаква другите да махнат с ръка и просто да забравят - точно както прави той самия.

 

3. Стрелец

 

Естествено Стрелците заемат първото място, като знак, който е болезнено откровен и прям. Те често си навличат наприятности заради голямата си уста, която непрекъснато бълва всякакви щуротии.

 

Огненият знак най-безцеремонно отбелязва хорските слабости, а най-интересното е, че изобщо не го прави с цел да ги обиди. За него да каже това си е съвсем в реда на нещата.

 

Ето защо в един етап от живота си Стрелецът се научава да си мълчи повече, след като му стане ясно, че не може да се научи да подбира винаги точните думи.

 

Снимка: Pixabay


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Lilly23
преди 6 години
5
1
!
Отговори
Кааааааааааааааквооооооооооо?!?!?!?!?!?!?! Аз, Водолейката, аз ли съм такава?!?!?!?! Всички около мен са такива, но не и аз!!!!!!!!!!!!!!
Страница 1 от 1