.

Пътят към НЕГОВОТО СЪРЦЕ! Според зодията II част

Как да го спечелите?

Пътят към НЕГОВОТО СЪРЦЕ! Според зодията II част
Снимка: Pixabay

Знаете ли как да стигнете до сърцето на човека, който обичате? Този път винаги е различен, според това, което неговият хороскоп казва за него.

 

Разбира се, щом знаете неговия зодиакален знак, може да мислите, че е лесно да се вмъкнете в сърцето му, но това не е така просто.

 

Трябва да се потрудите! Точно както той трябва да положи усилия, за да стигне до сърцето ви. Има някои зодиакални знаци, които са много по-отворени към нова любов и наистина може да е доста лесно.

 

Но има и зодиакални знаци, които ще ви накарат да скачате през огнени обръчи, за да стигнете до сърцата им, защото те искат да се уверят, че ще останете там задълго. Вижте как да спечелите неговото сърце според зодията:

 

Първа част може да видите тук:

 

Везни

 

Целият свят на мъжа Везни се върти около любовта и романтиката. Когато е влюбен може да видите сърцата в очите му.

 

Той търси партньорка, която да го накара да полети, да имат незабравими моменти заедно и да поддържат много близки отношения.

 

Постоянната комуникация е много важна за този мъж - колкото по-често си пишете и говорите, толкова по-близо до сърцето му ще бъдете.

 

Скорпион

 

Мъжете Скорпиони постоянно опитват да прикриват своите истински чувства, а това не е по вкуса на всяка жена.

 

Всъщност те се влюбват лесно и силно, но го крият старателно и са способни да страдат в самота вместо да споделят своите чувства.

 

Ако изберете този мъж за партньор, трябва да му покажете, че вие сте не само негова любовница, но и приятелка. Ще ви трябва много време.

 

Стрелец

 

Стрелецът е много щедър и винаги дава повече отколкото получава в любовта. Но държи да вижда внимание, признание и вярност, защото иначе може мигновено да изчезне.

 

Този мъж има нужда от жена, с която да се развиват заедно, да се учат на нови неща. Връзката с мъжа Стрелец има възходи и падения, а не всяка жена съумява да отвърне правилно на противоречевия му характер.

 

Стрелецът изглежда усмихнат, но всъщност душата му се нуждае от повече светлина. Той иска жена, която да има чувство за хумор и която цени свободата.

 

 

Козирог

 

Мъжът Козирог вижда връзката като инвестиция - той иска да знае, че времето и усилията, които полага ще бъдат изплатени във времето.

 

Той търси жена, която да бъде надеждна, земна и отговорна. В неговата любовна приказва има равни части романтика и приятелство.

 

Ключът към сърцето му е да бъдете истински отдадена на връзката и да виждате общото бъдеще заедно с него.

 

Водолей

 

Водолеите са много особени, защото не търсят нещо конкретно в една връзка, а се нуждаят от специална жена.

 

Като цяло тези мъже се очароват от жени, които са различни, нестандартни и трудно разбираеми за останалите.

 

Той иска интелигента дама, с която да говори за всичко. Нуждае се от стабилна връзка, но и свобода в личното пространство.

 

Риби

 

Романтиката е задължителна част от живота на мъжа Риби, но... той може да бъде както горещ, така и студен - определен от двете риби, които се движат в различни посоки.

 

Научете повече за неговите интереси в музика, изкуство и поезия, разберете какво е неговото хоби - така ще научите какво се случва в главата му в момента.

 

Той има нужда от любов и привързаност, но и от свобода - време, в което вие никога няма да научите какво точно прави.

 

Снимки: Pixabay


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 5 години
0
3
!
Отговори
a putiat kum moeto surce ??
Страница 1 от 1