.

Топ 3: Най-скучните зодии!

Времето с тях сякаш е спряло

Топ 3: Най-скучните зодии!
Снимка: Pixabay

Познавате ли хора, които са сладки и дружелюбни, но с тях винаги е скучно? Те говорят все едни и същи неща и никога не дават забавни предложения за прекарване на време.

 

Според астрологията това може да се определи от зодиакалния знак. Вижте кои зодиакални знаци могат да ви подлудят от скука:

 

1. Водолей

 

Водолеите са твърде вглъбени в своите занимания и интереси, за да се занимават с вас.

 

Това определено са хората, които по време на среща старателно се ровят в телефона си или пък гледат замечтано в пространството, докато вие се опитвате да разведрите атмосферата.

 

Те никога не дават нови идеи и обичат да се водят по течението или предложенията на останалите, така че ако се надявате на забавно прекарване, по-добре планирайте всичко сами!

 

2. Везни

 

Везните са по-комуникативни от Водолея, но стават много досадни с това, че от тях може да чуете една и съща история хиляди пъти, а те всеки път я разказват така вдъхновено.

 

Докато си повтаря едно и също, въздушният знак искрено се забавлява на своите остроумни истории, без да обръща никакво внимание на отегчените слушатели.

 

Везните проявяват някаква инициатива, но само за неща, които са добре познати и изпитани и никак не си падат по изучаването на нови хоризонти.

 

3. Овен

 

Овните са много трудни за комуникация, защото обичат да говорят, но поради неспокойната си природа никога не се изказват пълно и завършено и е цяло предизвикателство да разбереш защо ви казват нещо и изобщо за какво става въпрос.

 

От друга страна огненият знак не може да се научи да изслушва околните - в момента, в който му се стори, че е разбрал за какво става въпрос (а той всъщност не е), той моментално прекъсва събеседника си и сменя темата.

 

За разлика от победителите в класацията, Овните са способни да се впускат в приключения и нови начинания, но за съжаление така бързо прелитат от място на място и сменят своите планове, че онези, които им правят компания често се изнервят или уморяват твърде много.

 

Снимка: Pixabay


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Lilly23
преди 6 години
5
2
!
Отговори
КАКВО?!?! Аз, водолейката, дето все разказвам любопитни факти и вицове на хората, че чак им писва?!?! А, друг път...
Страница 1 от 1