.

3 зодии, които е вероятно да станат серийни убийци

Кои знаци са склонни?

3 зодии, които е вероятно да станат серийни убийци
Снимка: Pixabay

Астрологията често ни дава отговори на въпроси, които са свързани с бъдещето. Правилното тълкуване на звездите и характерите може да предскаже какви са вероятните поведенчески линии, които хората следват.


Днес ще разгледаме какво се крие в ума на някои от знаците и по-конкретно тези зодии, които е най-вероятно да станат серийни убийци.

 

1. Близнаци (21 май - 20 юни)

 

Зодия, за която се знае, че е двойна и нерешителна  личност.

 

Водолеят също е знак, на който представители са някои от най-скандалните убийци, които познаваме. От Дейвид Берковиц към Джефри "Милуоки канибал" Василев.

 

Това обяснява много, тъй като Водолеите не биха се поколебали да извършат нещо нередно, независимо какво им коства то.

 

2. Дева (23 август – 22 септември)

 

Тези перфекционисти имат точка на пречупване. Деви са Родни Алкала, който убил 130 души и Хенри Лий Лукас, който успява да убие 157 известни жертви.

 

Девите са много придирчив знак; когато те се ядосат, това може да се превърне в бизнес — и в този случай, смъртоносни бизнес. Това ги прави една от най-вероятните зодии за убийци сред зодиакалните знаци.

 

3. Риби (19 февруари – 20 март)

 

Те са приятни, любезни, малко срамежливи. Това, което повечето хора мислят за ближните си Риби. Ами, това е същото, което казват за Джон Уейн!

 

Никой друг наистина не се вписва в матрицата на сериен убиец така, като зодия Риби. Именно от тази зодия са най-много проявените убийци в историята.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
papugai
преди 5 години
0
1
!
Отговори
1 близнаци, а обясняват за водолеите3 риби, а обясняват за водолеите
Страница 1 от 1