.

Седмичен и любовен хороскоп

Какво ви чака през седмицата?

Седмичен и любовен хороскоп
Снимка: Pixabay

Овен

 

С приятни изненади ще запомните тази седмица, особено ако все още търсите личността на сърцето си. Ще имате богат, но може би и труден избор. Хубавото е, че ще разполагате с достатъчно време и не е нужно да бързате с окончателното си решение.Имащите приятел/ка ще могат да стабилизират отношенията и да изгладят различията си. Периодът е подходящ за анализ на връзката и разумен подход към промяна, ако прецените, че е необходима. Следвайте принципите си, а не чужди съвети.

 


Телец

 

Ориентирайте усилията си към ежедневните задължения, а не към личните отношения. Като цяло в личен план емоциите ще са незначителни и по-скоро неприятни, отколкото удовлетворяващи. Ако решите да налагате мнението си или да проявявате капризи може да се случи и непоправимото. Връзката ви да се разпадне толкова бързо, колкото не сте си представяли. Не давайте и поводи за ревност, ефектът ще е още по-ужасен.Самостоятелните представители на вашия знак са в по-благоприятна позиция. Едва ли ще бъдат повлечени от бурните вълни на любовните емоции, но пък и няма да имат неприятности, нито излъгани очаквания.

 


Близнаци

 

Нищо ново няма да се случи през тази седмица, което да се отрази върху личните ви, романтични и любовни преживявания. Ситуацията ще е такава, каквато е била до момента и каквато я познавате. Препоръчително е да намалите контактите с гаджето си, да разредите срещите и да се занимавате предимно с текущите си задачи. Не се опитвайте да се запознавате с нови хора. Няма да създадете трайна връзка и няма да отговорят на очакванията ви.Онези от вас, които все още не са попаднали на подходящата личност може да се почувстват малко тъжни, но място за отчаяние няма. Любовта се крие зад всеки ъгъл и ще ви изненада тогава, когато най-малко очаквате.

 


Рак

 

Представителите на вашия знак са силно чувствителни, прекалено емоционални и имат нужда от подкрепа. За вас е особено важно да си осигурите подходящ спътник. За съжаление, ако все още не сте попаднали на търсената личност, то едва ли ще се случи и през тази седмица. Не очаквайте драматични промени в житейския си път, но и не си губете времето в самосъжаление и въздишки.Ориентирайте усилията си към повишаване на знанията и усвояване на нова информация. А може би и към нещо непознато, което ще ви заинтригува и би могло да се превърне в новото ви хоби? Така, покрай хобито и неформалните си занимания, рано или късно ще попаднете във водовъртежа на бурните любовни емоции.

 


Лъв

 

Обикновено сте наясно със способностите си и не ви липсва самоувереност. За сложните ситуации разчитате само на себе си, а и за новите запознанства – също. През тази седмица не е изключено да ви обхванат някои съмнения. Ако си имате гадже може да се усъмните в стабилността на връзката и в силата на чувствата ви. Не го обсъждайте с приятелите си, мнението им ще е субективно и само ще задълбочи несигурността ви. Подходящата тактика е да избягвате обсъждането на конфликтни теми и да не се виждате прекалено често.В по-добра позиция са онези от вас, които нямат твърда връзка, защото ще могат да покажат най-добрите си страни. Избягвайте новите запознанства, имате достатъчно голям избор от хора, с които да общувате и които не очакват от вас да ги изненадате с нещо.

 


Дева

 

Систематизирайте плановете си и действайте. Ако искате да промените нещо, свързано с контактите ви сега е моментът. Намиращите се във връзка ще могат спокойно да обсъдят различията, конфликтните точки и съвсем хладнокръвно да стигнат до правилното решение. Дори да установите, че раздялата е по-подходящият вариант няма да се почувствате огорчени или обезверени. Ако имате идея за нещо ново или за качествена промяна на отношенията, то предлагайте смело. Гаджето ви най-вероятно ще се съгласи.Необвързаните Деви трябва да са наблюдателни. Ще предизвиквате вниманието и, ако прецените правилно обстановката, вероятно ще отворите нова страничка в алманаха на любовните си преживявания.

 


Везни

 

Емоционалното ви състояние не е особено стабилно, а нежната ви душа през тази седмица може да стане арена на сблъсък между миналото и настоящето. Човек от миналото отново ще ви потърси и, ако в момента сте във връзка, е възможно да започнете да „претегляте“ силата са предишните спрямо настоящите си чувства. Доста неприятна ситуация и предпоставка за грешни решения. Следвайте сигналите на сърцето си, не обръщайте поглед назад.Ако пък скоро сте преживели раздяла и в момента сте сами, значи е най-добре да сложите черта на старото и да започнете всичко „на чисто“. Отървете се от спомените и вървете напред, където ви чакат нови изпитания, но и нови романтични преживявания.

 


Скорпион

 

Очарователни сте и въздействащи и ще е голяма грешка, ако не се възползвате от възможността да изясните различията в принципите и да си изработите обща тактика на действие с приятел/ката си. Позицията ви е благоприятна. Можете да предлагате, да обсъждате, да обмисляте варианти, дори да въздействате върху крайното ви общо решение при това без да сте прекалено настоятелни, за да не уплашите гаджето. Ще стабилизирате връзката и ще си дадете сметка за силата на чувствата.Точно толкава обаятелни са и необвързаните Скорпиони. Магнетизмът им е осезателен и ще са обект на активни свалки. Комичното в цялата ситуация е, че на Скорпионите изобщо няма да им пука дали някой ги харесва или не и дали се стреми да спечели благоразположението им. През тази седмица стремежите на околните ще са последното нещо, което би ги заинтригувало.

 


Стрелец

 

Сигурни сте в себе си и не бихте имали нищо против да си общувате колкото може по-дълго време с представители на противоположния пол. На всичкото отгоре сте и забавни, така че едва ли някой би се отказал от компанията ви. Ако става дума за обикновени свалки и заигравки и към момента нямате сериозна връзка, то може да си прекарате времето доста добре. В случай, че не говорите само за себе си и не обсъждате само собствените си интереси и влечения емоциите вероятно ще продължат по-дълго.Проявете предпазливост, ако имате приятел/ка, не си мислете, че „страничните ви забежки“ ще останат незабелязани. Вместо да търсите утеха при непознати доверете се на гаджето си и обсъждайте всички текущи затруднения. Общата работа ще ви сближи.

 


Козирог

 

Емоциите през тази седмица ще са противоречиви. Ще има дни, изпълнени с романтика, ще има и такива, изпълнени със съмнения и условности. Опитайте се да насочите вниманието си предимно към задълженията, свързани с усвояване на учебния материал и битовите задачи у дома. Нищо няма да се промени в живота на онези Козирози, които са попаднали на подходящия човек и поддържат старателно връзката си.За съжаление, малка е вероятността да настъпи съществена промяна и при другите, които в момента нямат регламентирана връзка. Един от факторите за този застой е, че настроението ви е леко нестабилно и по-скоро песимистично. Виждате живота повече в тъмни краски и не сте достатъчно решителни по отношение на новите си познати. Опитайте се да оцените собствените си достойнства и ще се убедите, че любовта много скоро ще ви оплете в мрежите си.

 


Водолей

 

По отношение на любовните трепети тази седмица не е от най-добрите ви периоди. Не е изключено да зачестят конфликтите, да се почувствате пренебрегнати или неразбрани от приятел/ката си. Да усетите, че ви отбягва, не се радва на компанията ви, не отговаря на СМС-ите, отказва предложенията за срещи. Приемете ситуацията като нормална за всеки вид връзка. Животът е пълен с изненади, а някои от тях не са от най-приятните. Използвайте времето за наваксване на пропуснатия училищен материал и за извънкласните си занимания. Дайте възможност на приятелите и родителите ви да общуват с вас по-често и по-активно.Ситуацията ще е аналогична и за нямащите гадже. Със сигурност ще има някой, който силно ще привлича вниманието ви, но ако установите, че опитите за сближаване са неуспешни, то по-добре е да ги прекратите и да изчакате подходящия момент.

 


Риби

 

Емоционалното ви състояние е стабилно. През тази седмица ще сте много повече рационални, отколкото чувствени. Ще се справяте с ежедневните занимания по-бързо и по-лесно от обикновено, което означава, че ще разполагате с повече свободно време. Използвайте го за повишаване на познанията си, за подреждане на приоритетите и… за анализ на връзката си, в случай че поддържате такава. Ако установите причините за неразбирателство значи, че ще успеете да ги отстраните. А не е изключено и да решите, че приятел/ката не ви подхожда и раздялата е за предпочитане.Ще ви хрумнат различни варианти, а за да изберете правилния трябва да сте искрени спрямо самите себе си. Може би нечий образ измества всичко на заден план? Не се самозалъгвайте и не си създавайте измислени герои.

 

Седмичният ви хороскоп е изработен от П.Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Lilly23
преди 6 години
3
2
!
Отговори
E я прочетете за Водолея! Как не ви е срам, ******?!
Страница 1 от 1