.

Седмичен любовен хороскоп 14 - 20 май

Какво ни чака тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 14 - 20 май
Снимка: Pixabay

Овен


След навлизането на управляващата ви планета Марс в знака на Водолея са възможни промени в любовния живот. Ще има изненадващи свалки точно от там, от където най-малко очаквате. Ако ви е до експерименти, опитайте, стига да не навредите на съществуващите връзки. Почти сигурно е, че едва ли ще вложите силни чувства. Ще е просто моментно забавление, което може и да не се окаже особено интересно.


В случай, че си имате гадже и не ви влече към нови приключения, седмицата ще е сравнително спокойна. Усилията ви ще са насочени повече към ежедневните занимания, отколкото към личните емоции.

 

Телец


Два астрологични фактора ще окажат въздействие върху емоционалното ви състояние през тази седмица. Единият е ингресията на Уран във вашия знак, а вторият е новолунието. Енергетиката ви постепенно ще се повишава, но и ще сте доста по-неспокойни от обикновено. Не си правете дългосрочни планове, защото събитията ще се развиват стремително и разнопосочно.


Първоначално може да решите, че е добре да реализирате някои промени, свързани с любовния ви живот. Не бързайте, представите ви са по-скоро илюзорни и не е изключено скоро да съжалите за действията си.

 

Близнаци


Очакват ви непредвидени събития и странни приключения. В случай, че някой от доста време привлича вниманието ви и бихте желали да се сближите, то през тази седмица страстите ви със сигурност ще охладнеят. Ще забележите у него/нея качества, които до момента са ви убягвали и нищо чудно да се откажете от идеята за свалка.


Ако пък вече сте във връзка, то тя може да претърпи известни корекции. Нищо чудно да установите, че приоритетите ви са различни, че раздялата е единствения правилен вариант. Каквото и да се случи трябва да използвате възможността за разширяване на контактите и обогатяване на знанията си.

 

Рак


Социалният живот ще е интензивен, контактите – интригуващи, а любовните емоции – горещи. Използвайте момента, през тази седмица е възможно да навлезете в среди, различни от обичайните ви. Свързани с други интереси, увлечения и предпочитания. Ще се окаже катализатор за скритите ви таланти и… ще ви осигури куп нови почитатели.


Не е изключено да попаднете в капана на леки финансови затруднения, които ще са резултат от собствената ви небрежност. Ще се измъкнете, благодарение на навременната помощ на приятел/ката си. Ако мисълта, че получавате услуга не ви харесва измислете подходящ начин да се реванширате.

 

Лъв


Ще усетите влиянието на планетите по странен начин. Ще сте много повече страстни, отколкото романтични, много повече настоятелни, отколкото отстъпчиви. Енергетиката ви ще е стабилна, но моментите на прекалена активност няма да се отразят положително както на връзката ви, ако имате такава, така и на контактите като цяло. Опитайте се съзнателно да контролирате емоциите и да не натрапвате мнението си.


Свободните представители на вашия знак ще предпочитат директния физически контакт пред интелектуалните разговори. Действайте деликатно, за да не стресирате обекта на чувствата си.

 

Дева


Емоционалният фон в началото на седмицата ще е спокоен. Интересите ви ще са повече свързани с практическата реализация на идеите или с повишаване на познанията, отколкото с комуникацията и личните контакти. Ще отделите по-голямата част от времето си за занимания, свързани с външния ви вид, духовните потребности, оформяне на обстановката, в която престоявате.


След като се справите с всичко изброено до тук вече наистина ще насочите вниманието си към гаджето (ако имате такова) или към обектите на любовните си трепети. Пасивната позиция е по-подходяща. Наблюдавайте и анализирайте. Бъдете готови за положителни промени и ефирни романтични преживявания.

 

Везни


Привлекателни сте и не би било учудващо, ако любовният ви живот заприлича на копие от любовен роман. Излъчването ви е силно, стремежът ви към съвършенство в отношенията, постигане на хармония и съчетаване на интересите ще се окаже буквално „заразителен“ за хората, с които общувате. Бъдете повече време с приятел/ката си. Ще въздействате положително върху онези негови/нейни черти, които не ви харесват, ще уеднаквите част от разбиранията си.


Малко по-различна е ситуацията с необвързаните представители на вашия знак. Те трябва да заложат на обективната оценка. Светът е много красив през „розови очила“, но е нереален. С други думи казано, не идеализирайте обекта на любовните си стремежи. Дори да поставите така желаното начало, краят може да настъпи твърде бързо и твърде болезнено.

 

Скорпион


Независимо дали си имате някого или не през тази седмица изведнъж ще ви връхлети силно желание да се почувствате свободни. Приемете го за нещо нормално, на всеки се случва от време на време. Но помислете и какво ви се прави. Дали искате да си организирате пътешествие, дали искате да се концентрирате върху задачите си или просто за известно време да се уедините. След като си отговорите ще имате и подходяща тактика за уреждане на личните отношения.


Ако си имате „половинка“ бъдете откровени, споделете решението си и помолете за известно време да не ви търси.


Ако пък сте свободни и волни като птички имайте си едно на ум: любовта ви дебне и ще ви докопа в стегнатата си хватка.

 

Стрелец


Знаете ли кой е най-големият враг на една връзка? Може би не сте се замисляли, а може би сте чували противоречиви отговори. Но има един отговор и той е точен: лъжата. През тази седмица е възможно да ви хрумнат разни идеи, за които предварително си знаете, че няма да получите одобрение от гаджето си.


Как да избегнете конфликта? Разполагате с два приложими варианта. Не смесвайте връзката със затвор. Всеки един от вас трябва да разполага с лична територия и лична свобода. Така че просто разредете срещите и не се насилвайте да правите неща, които не харесвате.


Вторият вариант е да споделите идеите си и да изтърпите критиката. Няма да е лесно, но пък ще е честно.


Що се отнася до Стрелците, които все още търсят любовта, те ще могат да се забавляват, но едва ли ще се ангажират с нещо сериозно и дълготрайно.

 

Козирог


Когато става дума за любов обикновено всеки е склонен да очаква изненади. И правилно! Любовта точно за това е чаровна, защото е непредвидима и спонтанна. Преживяванията през тази седмица ще са леко странни дори за така добре организираните Козирози. Бъдете готови за нещо ново, непознато и свързано с промяна. Обвързаните представители на вашия знак трябва да са нащрек и да обмислят реакциите си. Не е изключено някой умишлено да се опита да ви въвлече в интрига, за да ви навреди. Не се подвеждайте по непроверени слухове.


Почти идентично е положението и при нямащите приятел/ка. Вас пък може да се опитат да ви сватосат. Не правете нищо с идеята да угодите на някого. Следвайте предпочитанията си.

 

Водолей


След навлизането на Марс във вашия знак ще усетите промяна в емоционалното си състояние. Желанията ви, особено любовните, ще стана по-силни от обикновено. Вие пък ще станете по-решителни. Ще се повиши и самочувствието ви. Ще сте и по-въздействащи. Наблюдавайте реакциите на гаджето си и се постарайте да не прекалявате. Ако сте хипер активни вместо разбиране може да предизвикате дистанциране и да се почувствате изоставени.


За свободните Водолеи периодът ще е по-скучен. Вътрешно ще кипят и ще се разкъсват от желание за нещо ново и необикновено, но външно няма да получат нужният акомпанимент и ще се наложи за известно време да следват течението.

 

Риби


Ще се чувствате по-добре сами със себе си, отколкото в нечие присъствие, независимо дали имате постоянна връзка или не. На моменти ще сте вглъбени, на моменти ще сте разсеяни. На моменти ще имате нужда от събеседник, за да обсъдите тревогите си, но точно тогава няма да сте сигурни дали е подходящо да потърсите гаджето. В следващия момент, когато получите обаждане или покана за среща, ще ви е много по-важно да се занимаете с текущите задачи, отколкото да редите „любовни трели“.


Намалете контактите, подредете предпочитанията и го карайте по-спокойно през тази седмица. Може да не пламне нова любов, но пък ще запазите съществуващата.

 

Хороскопът ви е направен от П.Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...