.

Зодиите, кои са най-недостъпни за гадже

Кои знаци не се дават лесно?

Зодиите, кои са най-недостъпни за гадже
Снимка: Pexels

Любовните игри никога не са били лесно нещо. Лесното отблъсква, а трудното привлича, но дори и това е до време.

 

Когато говорим за флиртове и процес по оформяне на сериозни отношения, не можем да не обърнем внимание на тези хора, които се правят на недостъпни.

 

Особено ако това продължава много дълго време. Те чакат бъдещата им половинка да се докаже, за да могат да се доверят, а често това се дължи и на други черти в характера.

 

Представяме ви топ 3 на зодиите, които са най-недостъпни.

 

1. Близнаци

 

Близнаците напълно се „разпиляват“ още в ранните етапи от връзката. Представителите на тази зодия могат да бъдат буквално двамата души – част от тях отвръща на чувствата ви, а друга се чуди дали наистина ви харесва. Освен това при тази зодия винаги я има опцията да има и друг човек, успоредно. Тогава борбата е вътрешна и се отнася до това кой човек се харесва повече.

 

2. Скорпион

 

Скорпионите са тези, които трябва да контролират връзката. Един от начините, с които завладява половинката си е, че не обича привързаността. Те са тези, които трябва да я инициират... защото всичко трябва да зависи само и единствено от тях. Ако усетят дисбаланс, ще прекратят отношенията.

 

3. Стрелец

 

Стрелецът е много объркващ знак. При тях не е сигурно дали се правят на недостъпни или просто нямат интерес. Много вероятно е Стрелците просто да не го мислят твърде много и генерално да оперират според моментните си чувства и мисли. Независимо обаче, дали ви харесват или не, със сигурност ще бъде трудно.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...