.

Тенденции при шнолите за коса

Какво е модерно?

Тенденции при шнолите за коса
Снимка: Alighieri

Едно от най-красивите неща в прическата са шнолите за коса. Те са идеалното решение за дните, в които косата ни не е толкова перфектна, колкото ни се иска и все пак не искаме да правим компромис с външността.

 

Добавянето на шнола е страхотен начин да внесем акцент и същевременно да приберем предната част на косата с красив завършек.

 

Разбира се, модната индустрия се е постарала да има тенденции и за тези малки стилни акценти.

 

1. Геометрия

 

Едно от красивите предложения за пролет-лято 2017 е шнолата, която представлява две елипсовидни форми, поставени напречно една на друга. Заложете на нестандартни ефекти и се възползвайте от геометрията в прическата.

 

 

2. Масивен акцент

 

Обикновената конска опашка може да се превърне в истинско бижу само и единствено с красив метален аксесоар. Масивните шноли за коса за страхотно и лесно решение за всеки ден.

 

 

3. Злато под кок

 

Плоските шноли за коса стоят страхотно върху небрежния кок, тъй като позицията им изглежда като „основа“ на кока. Разбира се, не трябва да подценяваме блестящия и доста луксозен вид, който тези шноли внасят.

 

 

4. Правоъгълни шноли

 

Красивите плоски и правоъгълни шноли са една идея по-масивен вариант на горните. Те са страхотни за прибиране на страничните кичури назад, придавайки стилен вид и дори усещане за царственост.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...