.

5 начина да носим бяла риза

Класическата дреха и с какво да я съчетаваме?

5 начина да носим бяла риза
Снимка: Instagram

Всяка жена има поне една любима бяла риза в гардероба си. Тя е задължителен компонент от визията, независимо на кой стил на обличане сте почитатели.

 

Практичността ѝ се крие основно в това, че може лесно и бързо да се комбинира с почти всичко и винаги стои прекрасно.

 

Тъй като бялата риза е най-доброто решение за дни, в които не сме сигурни какво искаме да облечем, решихме да довършим цялостната комбинация с няколко предложения.

 

Представяме ви топ 5 на начините, по които да носите бяла риза и да изглеждате страхотно.

 

1. Панталон с висока талия

 

Независимо дали ви харесва или не, високата талия трайно се настани сред тенденциите и за пролет-лято 2017. Класическият модел панталон с широки крачоли се завършва идеално с класическата бяла риза. Можете да разнообразите с цветен колан, който да поставите като красив акцент.

 

 

2. Панталон с принт

 

Дръзките и смели принтове върху панталоните понякога са много трудни за комбиниране, тъй като границата между стилно и кич е доста тънка. За целта, спасението ви в бялата риза или блуза, която гарантира, че комбинацията ще е издържана.

 

 

3. Класически деним

 

Една от най-разпространените комбинации сред дамите е бяла риза с дънки. Удобството в това съчетание е ясно, а свободата, която имате при избора на аксесоари е безгранична.

 

 

4. Черен панталон

 

Дамите, които обичат по-строгия стил на обличане харесват да съчетават бялата риза с официален черен панталон с ръб. За да внесете асиметрия и разчупване, загащете едната част на ризата отпред, а другата оставете да пада свободно.

 

 

5. Пола

 

Късите и дългите поли са еднакво подходящи за завършване на визията с бяла риза. Ако е с висока талия – заложете на тънък колан, който да подчертае извивките ви. Ако е с мини пола с ниска талия, можете да подпъхнете ризата и да загащите.

 

 

Снимка: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...