.

Какви са тенденциите при банските за 2017?

Какъв бански костюм да си вземем тази година?

Какви са тенденциите при банските за 2017?
Снимка: Instagram

Лято, плаж, море. Кой не си мечтае за подобна гледка? Налице е една приятна новина, която е чакана месеци наред – лятото идва, а с него и невероятните преживявания, изпълнени със солени моменти, пясъчни преживявания и слънчеви усмивки. Толкова хубаво звучи, нали? Но все пак трябва да се подготвим подобаващо за този период и за това ни е нужен подходящият бански костюм.

 

Лято 2017 ни посреща с много идеи за перфектните бански. Моделите с едно рамо са на път да облеят плажовете. Те са характерни, както за целите костюми, така и за тези от две части. За дамите, които предпочитат асиметричните кройки, това ще бъде истински рай. Модата е на тяхна вълна.

 

Банските с високо изрязани бикини също ще бъдат на мода през това лято. Те са харесвани от жените...и най-вече от мъжете. Причината за това е, че се получава визуално удължаване на краката. Добра новина – след месец изрезките на бикините ще бъдат...до шамандурата, а краката ще бъдат безкрайни. Това, комбинирано с дълбоки деколтета, звучи чудесно. Дано да сте добри плувци, за да се справите с тази комбинация.

 

Банските с пискюли също ще оставят следа през лято 2017. Този модел е раздвижен и създава забавно настроение. Ако сте фен на допълнителните орнаменти, които правят впечатление освен на разходка по плажа, но и във водата, заложете на този тип бански. Закачливото винаги е на мода, а този сезон смята да завладее дамите.

 

Обичате лятото, вълните, пясъка и слънцето? Тогава направете своята сватба на плажа. Защо не? Притеснението, че ще съсипете красива рокля вече няма да бъде пречка, защото също толкова красивите сватбени бански идват на помощ. Те освен, че са елегантни, тялото диша и това позволява да се насладите пълноценно на незабравимия ден. Белите дантелени бански могат да бъдат цели или от две части. С изрязани бикини или не чак толкова, с дълбоки или не деколтета. Така че казвайте на вашата половинка да и се насладете на перфектни моменти.

 

Едно лято винаги е по-незабравимо и по-горещо с перфектния бански.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
papugai
преди 6 години
2
2
!
Отговори
само дето на малки цици не се слагат толкова големи капели, че разликата веднага се набива на очи
Страница 1 от 1