.

Топ тенденции в грима от Мет Гала

Събитието и какво е новото в красотата

Топ тенденции в грима от Мет Гала
Снимка: Reuters

Тази година темата на модното събитие Мет Гала е Рей Кавакубо или известната модна къща Comme des Garçons.

 

Емблематичният почерк на дизайнерката и нейната модна къща диктува дрескода на събитието, който за 2017 бе белязан от знака на авангардното и нестандартното.

 

Без съмнение, голяма част от тенденциите в красотата за пролет-лято 2017, които видяхме на модния подиум, намериха своето почетно място и на това събитие.

 

Ето звездите и последните новости в красотата, представени на Мет Гала 2017.

 

1. Кейти Пери

 

Певицата се появи с червен воал, създаден от Джон Галиано, с което се превърна в олицетворение на драма във визията. Гримът ѝ също бе подчинен на тази тенденция, а комбинацията между лилави сенки и червено червило е всичко друго, но не и стандартна.

 

 

2. Риана

 

Гласовитата певица се възползва от нововъведените свежи цветове за скулите. Риана изведе ружа на друго ниво, сливайки го със сенките на клепачите. Техниката за драпиране очевидно е водеща, а цветната зона съединява очите, челото и скулите.

 

 

3. Кара Делевин

 

Една от най-дръзките визии на Мет Гала 2017 безспорно бе на Кара Делевин. Супермоделът се появи със сребърна коса, обсипана с кристали, които преминават до скулите.

 

 

4. Прианка Чопра

 

Богиня в златно и бронз! Така можем да определим Прианка Чопра и гримът ѝ за Мет Гала 2017. Женствените и блестящи нюанси определено са сред водещите тенденции за пролет-лято 2017, а комбинирането между сребърно и кафяво, както виждаме, е доста сполучлив.

 

 

5. Джоан Смолс

 

Някъде там между смелите аксесоари се прокрадва и обецата на устната. Тенденция, която ни връща бързо в 80-те години и търпи своето завръщане през 2017. Джоан Смолс смело я използва и пренася на тазгодишното издание на Мет Гала.

 

 

6. Лили Олдридж

 

Супермоделът се появи с дръзка визия на Мет Гала 2017 – лилав воал, който покрива долната част на лицето ѝ. Очевидно, акцентът в грима тук пада върху плътните и дебели вежди, а присъствието на спирала за мигли единствено подчертава ефекта.

 

 

Снимка: Reuters


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...