.

Модерните прически за лято 2017

Кои са те?

Модерните прически за лято 2017
Снимка: Instagram

Вече се усеща ароматът на лятото. Това е знак, че трябва да помислим за подходяща прическа, която да носи свежест и усмихнато настроение.

 

Все пак косата говори много и е нашият най-ценен аксесоар, котно ни придава самочувствие и добро настроение.

 

Това лято са на мода небрежните прически, съчетани с бунтарски къдрици тип „всяка със свое мнение”. И все пак не бива да липсва и хармония.

 

Получи се перфектната комбинация, нали? Ако косата е на етажи се получава обем и страхотен ефект.

 

Сред най-модерните прически това лято се нареждат и много ситните африкански къдрици. Те се съчетават перфектно с по-тъмни коси...но все пак защо да поставяме граници? Дамите с по-светло кестеняв цвят също могат да се радват на подобен стил. Тези къдрици са секси и имат типичен привкус на лятната идилия.

 

 

Скосената на една страна коса променя визията в голяма степен. Съчетана с къдрици е перфектна. Тя придава обем и открива едната част от лицето. Чувството за загадъчност се засилва, а лято 2017 я обожава.

 

Защо да не заложим на два цвята, пита очакваното лято? Да, това е новият стил, който набира популярност със зверска скорост. От едната страна косата може да е руса, а защо не от другата страна да не се прелее със светъл кестен. Разбира се, това е просто предложение. Може да съчетавате каквито цветове поискате, особено по-смелите дами.

 

 

Стилът на 30-те години отново се завръща това лято за дамите, любителки на къса коса. Тя е разрошена с небрежни къдрици, а защо не и на една страна. Заложете на това, което ви прави щастливи и ви кара да се чувствате красиви. Лято 2017 ви очаква с нетърпение.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...