.

5 идеи за грим и прическа за уикенда

Какво да изберем?

5 идеи за грим и прическа за уикенда
Снимка: Instagram

Уикендът е само на една крачка, а перфектното прекарване включва комбинацията от добри приятели и перфектен външен вид.

 

За първото можете да се справите и сами, но за второто сме тук. Цяла седмица следим профилите в социалните мрежи на най-известните супермодели, които определено ни вдъхновиха с идеите си за грим и прическа.

 

Представяме ви топ 5 визии от известните красавици.

 

1. Червено червило

 

Няма лято, няма зима, червеното червило си е абсолютна класика. Карли Клос знае това и дава ясно вдъхновение за уикенда с лесно и ефектно подчертаване на устните. Хубавото на червеното червило е, че е абсолютно достатъчно през летния сезон.

 

 

2. Нюд сенки

 

Даутцен Крос демонстрира как се носят сенки през летния сезон и добре да вземем урок от нея. Красавицата подчерта естествената красота на очите си със сенки в нюд палитра и определено даде идея, която да използваме този уикенд.

 

 

3. Диви къдрици

 

Къдриците са секси и определено правят дамата, която ги носи, една идея по-мистична и екзотична. В случай, че се чудите, определено можете да заложите на такава прическа за уикенда – отива на всеки повод.

 

 

4. Бретон

 

Кая Гербер показва още една класика, която е много подходяща, ако искате малка промяна с косата, която хем да ви направи различни, хем да не бъде твърде драстична.

 

 

5. Котешко око

 

Очната линия е страхотен избор, за който Аризона Мюс ни напомня. Козметичният продукт е особено предпочитан през лятото, тъй като не се размазва лесно и съхранява красотата ни за по-дълго време.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...