.

5 идеи за красота от известните

Какво да си „откраднем“ тази седмица?

5 идеи за красота от известните
Снимка: Instagram

Дойде новата седмица, а с нея и въпросите за това как да подчертаем естествената с красота.

 

В тези моменти, традиционно, събираме за вас най-доброто от супермоделите, които ни дават своеобразно вдъхновение как да изглеждаме.

 

От ружът на Лили Олдридж до свежата кожа на Джиджи Хадид – вижте какво да си „откраднете“ и вие като визии от супермоделите за тази седмица.

 

1. Блестящи клепачи

 

Джорджия Фаулър ни дава много добра идея за летен грим. Тя залага на блестящи сенки за клепачите, създавайки усещането за мокро и сексапилно. Добре е да не прекалявате с останалия грим и да заложите най-много на семпло червено червило, което стои като естествени малинови устни.

 

 

2. Сияйна кожа

 

Джиджи Хадид и Лили Олдридж са най-добрият пример за жени, които знаят как да поддържат кожата си. Двете изненадват със забележително сияние на кожата, което привлича погледите на всички и със сигурност ни вдъхновява да опитаме и ние.

 

 

3. Ярки червени нокти

 

Перфектният маникюр е абсолютно задължителен за лятото, особено ако оставяме тежкия грим настрана и избираме да заложим на по-семпли продукти като спирала за мигли и гланц. Каролин Мърфи показва как точно се носят класическите червени нокти.

 

 

4. Аксесоар в косата

 

Лятото е най-подходящият сезон, в който да заложим на красиви аксесоари, които да вплетем в косата си. Девон Уиндзор ни показва как един обикновен шал може да промени изцяло визията ни на плажа.

 

 

5. Руж на скулите

 

Лекият летен грим завзема дните ни тези месеци. Тъмните сенки за очи и плътният фон дьо тен отстъпват на хидратиращите кремове, спиралата за мигли и нежният руж. Лили Олдридж ни показа как точно трябва да го поставяме и какъв поразителен ефект има върху лицето.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...