.

Как да се гримираме като Кендъл Дженър? (ВИДЕО)

Супермоделът за визията си в 5 стъпки

Как да се гримираме като Кендъл Дженър? (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Всеки ден гледаме Кендъл Дженър – или от корица на някое списание, или като рекламно лице на голяма модна къща.

 

Красотата ѝ я превърна в основно вдъхновение на едни от най-големите имена в модната индустрия и всичко това си има причина.

 

Разбира се, като жени, добре знаем, че естествената красота има нужда от съвсем леко подчертаване, което можем да постигнем лесно с грим.

 

Как точно се гримира Кендъл Дженър и какво можем да заимстваме от нея – вижте тук.

 

1. Фон дьо тен

 

Красивият грим се определя от добрата основа. Кендъл Дженър знае това и не излиза без да нанесе равномерно фон дьо тен върху лицето си. Супермоделът използва четка, с която постига естественото сливане с нюанса на кожата си.

 

2. Коректор

 

Заличаването на недостатъците и подчертаването на предимствата е втората важна стъпка в грима на Кендъл Дженър. Тя използва коректор, който нанася под формата на точки и разнася върху лицето си с помощта на пръстите си.

 

3. Вежди

 

Третата стъпка в грима на супермоделката е оформянето на веждите. Това е особено важно, тъй като те са „рамката“ на очите и подчертават погледа. Тя използва четка и съвсем лек молив, с който да подчертае.

 

4. Бронзант

 

Подчертаните скули, за които благородно завиждаме на Кендъл Дженър, имат нужда от подчертаване. Тя използва бронзант, който нанася веднъж на скулите, веднъж на деколтето, за сливане с естествения цвят и трети път вместо сенки.

 

5. Червило

 

Кендърл Дженър очевидно е фен на естествените нюанси и съвсем логично залага на червило в нюд цвят. За ефектно преливане тя използва метод с потупване за нанасяне и допълнително сливане с устните чрез пръсти.

 

Вижте подробно и нагледно грима на Кендъл Дженър във видеото:

 

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...