.

Кой е интересният и модерен маникюр този сезон?

Какво ще бъде модерно?

Кой е интересният и модерен маникюр този сезон?
Снимка: Pixabay

Вдигането на температурите и смяната на сезона идват с нова порция интересни тенденции. Разбира се, сред тях има за всекиго по нещо – от семпли, през класически до дръзки и смели.

 

Тази година основно ще залагаме на модерните интерпретации на класическите визии, сред които ще видим много интересни визии.

 

Представяме ви топ 3 на най-интересните и модерни маникюри, които ще носим тази година.

 

1. Лак като без лак

 

Много модерно този сезон ще бъде създаването на маникюр, който като че няма никакъв цвят. По този начин ще изглеждаме с нежни и красиви ръце, а перфектните нокти ще са като без усилие. За целта оформете добре ноктите и нанесете телесен лак за нокти с лек оттенък на розово.

 

 

2. Червено огледало

 

Класическият червен лак тази година ще бъде с огледален ефект. Освен, че засилва неговата яркост, тази модерна интерпретация не може да остане незабелязана. Заедно с него, модерни остават и леко овалните форми на ноктите.

 

 

3. 3D ефекти

 

Ако искате да бъдете смели и да изразите тази дързост в маникюра, задължително се възползвайте от всякакви топчета, форми и релефни елементи. Брокатът също е за предпочитане, като с него можете да постигнете допълнителен блясък и огледален ефект. Смело експериментирайте!

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...