.

5 знака, че той не е готов за сериозна връзка

Как да познаем дали има смисъл?

5 знака, че той не е готов за сериозна връзка
Снимка: Instagram

Когато се срещаме от известно време с някого и си прекарваме страхотно, неминуемо се привързваме.

 

Ако се чувствате така, сякаш винаги има за какво да си говорите, не си омръзвате, искате да сте постоянно в контакт и си споделяте дори как е минал всеки един ден, то неминуемо се замисляте за бъдещето.

 

Перфектният сценарий би бил да си признаете, че сте влюбени един в друг, да официализирате нещата и да станете двойка.

 

Уви, понякога не се получават точно така нещата.

 

Представяме ви топ 5 на признаците, че той не е готов за сериозна връзка, дори и да твърди обратното.

 

1. Иска сериозна връзка, но не иска да е „гадже“


Това е особено твърдение, което значи, че иска да е във връзка, но не иска да бъде нечие гадже. Тук изниква въпросът как точно ще ви представя пред останалите – като приятелка, като човек, с когото се вижда? Замислете се, че ако той действително искаше сериозна връзка, нямаше да има проблем с това да го направи официално и да няма притеснения как точно ще бъде определен.

 

2. Току-що се е разделил с бившата си


Не се впускайте с твърде голямо доверие към човек, който току-що се е разделил с приятелката си. Напълно възможно е раздялата да е просто казано, но да се е случила много преди това в ума и сърцето на човек, но все пак си имайте едно наум. Може да се окаже, че човекът просто не умее да се отдава и често сменя партньорите.

 

3. Майка му определя живота му


Няма нищо лошо в човек, който уважава и обича майка си. Всичко не е наред, ако той позволява да определя живота му и диктува всяко действие.

 

4. Вече ревнува много


Трябва да си признаем, че малко ревност понякога е много мило и доказва, че човекът до вас не иска да ви изгуби. Въпреки това трябва да знаем, че има огромна разлика между малка ревност и начин на поведение.

 

5. Има много неща, които той не знае за вас


Да, понякога хората не са готови за връзка, защото не познават човека до себе си и не знаят какво да очакват. Ако той не знае големи и важни за вас неща, вероятно ще срещнете трудности по време на тази връзка и не е изключено да се разочаровате.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...