.

Изневяра - кой носи вината?

Какво трябва да направим

Изневяра - кой носи вината?
Снимка: Instagram

Във връзка сте и имате прекрасни отношения...но изведнъж се сблъсквате с нещо напълно неочаквано – изневяра.

 

Не изпадайте в паника и не търсете в кого е вината. Този човек просто не е бил за вас. Продължете напред и, най-важното, не си въобразявайте, че вината е ваша или пък само на партньора.

 

Връзката може спокойно да се сравни с работата в екип. Когато нещо не е наред, всички участници са виновни – едни повече, а други по-малко. Все пак, помислете си, едва ли някой, който е щастлив в дадена ситуация, ще тръгне да изневерява, но и едва ли ще го направи, ако държи достатъчно на другия.

 

Всичко е въпрос на гледна точка, но със сигурност няма как да натоварим единият партньор с цялата вина.

 

При такава ситуация помислете дали би могло да „поправят” отношенията. Ако е възможно, действайте, но ако смятате, че ситуацията може да се повтори, не се замисляйте да продължите пътя си без този човек. Приемете поражението и търсете щастието в други неща – светът е препълнен с прекрасни моменти.

 

Не бъдете с някого, само защото „не можете без него”. Може би ще е трудно, а ако е бил голямата ви любов, ще остане дълго време в съзнанието ви, но помнете, че ако вие не уважавате и не обичате вашата личност, нямате право да го очаквате от другите.

 

При изневяра първата реакция е гняв. Не съдете себе си. Това може да навреди единствено на вас. Поговорете, анализирайте ситуацията и стигнете до изход, независимо какъв. Никой няма как да знае какво се върти във вашата глава и съответно няма как да сте на ясно какво мисли отсрещния.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...