.

5 въпроса, които да зададем на бившия

Разби ли ви сърцето? Питайте го това!

5 въпроса, които да зададем на бившия
Снимка: Instagram

Щастливи хора са тези, които могат да се похвалят, че повече от един път са се носили на крилете на любовта.

 

Всяка една връзка е коренно различна от предишната, но чувството на щастие е едно и също. Приказката, която осмисля дните ни и живота ни понякога не завършва с този щастлив край, който ни се иска.

 

Уви, понякога дори не е близо. Не са рядкост случаите, в които давате цялата си любов, внимание и старание към някого, а той ви отвръща с предателство или по-лошото, изневяра.

 

Моментите, в които осъзнаете, че човекът до вас не е направил нищо повече от това да разбие сърцето ви, дават началото на многобройни въпроси, които ви се иска да му зададете.

 

За съжаление, много голяма част от тях не стигат никога до човека, за когото са предназначени, но по-важното е, че нито дават отговори, нито помагат.

 

Все пак, ето 5 въпроса, които след раздяла можете да зададете... за собствено удовлетворение.

 

1. Какво трябваше да направя различно? Нищо, ти си това, което си. Ако някой има проблем, значи не е за теб.

 

2. Ако можеше да върнеш времето назад, щеше ли да се бориш за нас? Вероятно не, защото всеки има възможност да се бори за другия, просто не иска.

 

3. Ако бяхме се срещнали в друг период от живота ни, нещата пак ли щяха да завършат така? Вероятно да. Един човек, който обича истински, не се влияе от етапа, в който се намира.

 

4. Ще обичаш ли друг човек по начина, по който обичаше мен? Както вече споменахме, всяка една връзка е съвсем различна от останалите. Но чувството е едно и също.

 

5. Продължи ли напълно след нашата връзка?

Ако причината да се разделите е изневяра, то вероятно е този човек да е продължил още докато сте били във връзка.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...