.

Защо мъжете харесват лесните жени?

5 причини, които са много често срещани

Защо мъжете харесват лесните жени?
Снимка: Instagram

Някога питали ли сте се защо мъжете „залитат“ към по-лесни и достъпни жени? Вероятно много пъти.

 

И винаги ви е любопитно и ви изненадва подобна постъпка, тъй като противно на разпространеното, има наистина много свестни жени, които заслужават внимание и обич.

 

Какво подтиква силния пол към такъв тип дами, които не са трудни? Вижте тук.

 

1. Не изискват усилие

 

Една уважаваща себе си жена в действителност изисква много голяма инвестиция на време и усилия, за да бъде спечелена тя и доверието ѝ. Точно обратното е при по-достъпните жени – те не карат мъжа да доказва дълго време намеренията си и нещата се случват много по-бързо, отколкото се очаква.

 

2. Вдигат егото

 

Дамите, които не изискват инвестиция и време на усилия обикновено са страхотен начин за един мъж да вдигне егото си. Тя ще му разказва как е страхотен, добър, мил, всичко, което иска да чуе. Точно обратното е при жената, която иска доказване – тя посочва недостатъците, често говори за грешките с идеята да превърне мъжа в по-добра версия на себе си.

 

3. Не са дългосрочни

 

Ако един мъж иска просто забавление, няма да иска да се занимава дълго. Интересът му стига до това да получи каквото иска и да е сигурен, че после няма да го ангажират с нищо. Това е особено привлекателно, но има и своите изключения – не е рядкост влюбването и всички съпътстващи го драми и чудеса.

 

4. Нямат претенции

 

По-лесните жени не очакват подаръци, обикновено знаят, че няма да им купувате постоянно цветя или че ще им бъдете верен до гроб. Те нямат претенции към вас и вашето отношение, защото всичко е въпрос на забавление.

 

5. Рядко противоречат

 

Когато една жена иска забавление с конкретен мъж, няма интерес от задълбочени разговори. По тази причина рядко противоречат, обикновено са съгласни с всякакви тези и изказвания... просто защото им е все тая.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Грозния
преди 6 години
4
4
!
Отговори
"Защо предпочитате лесното и задоволяващото, пред трудното и непотребното?"По-*** статия не бях чел, заклевам се!
sladura89
преди 6 години
6
14
!
Отговори
Ем много ясно, че няма да харесат тия дето се дърпат и не му пускат, и не показват интерес към него!!!
Страница 1 от 1