.

5 неща, от които жените правят драми

От мухата - слон

5 неща, от които жените правят драми
Снимка: Instagram

Скандал за нещо дребно? Това е не рядък случай в една връзка. В по-голяма част от случаите жените са тези, които са способни да хиперболизират.

 

Това е в тяхната природа и това понякога е забавно, а понякога не чак толкова.

 

Ето кои са най-честите дребни неща, които жената превръща в гигантски.

 

1. Онлайн е, на работа е и не пише?

 

Мъже, не се прибирайте вкъщи, защото това, което ви очаква е всичко друго, но не и приятно. В главата на жената минават куп неща: сега си пише с някоя, смята, че комуникацията между нея и половинката е в застой и много други интерпретации на ситуацията.

 

2. Харесал си снимка на приятелка?

 

О, не! Жената ще помисли веднага, че това е твоята тайна любовница, че е по-привлекателна, че... може да се изброява до безкрай. Както и да е, не го правете, защото въображението на жената е толкова необятно, че нищо чудно да спите на дивана следващите няколко нощи и вашата вечеря да се свежда до отсрещните бургери.

 

3. Тя иска да отиде на разходка, но вие сте страшно уморен и...искрен.

 

Грешен ход. Тя ще изпадне десия, защото „поставяш работата преди мен”, „не разбираш моите нужди”, „не ме обичш”, „мирогледите ни се разминават”.

 

4. Питате половинката си кога ще започне да ходи на фитнес...

 

НЕЕЕЕЕЕ! Това е краят. Вие сте мъртъв, а тя става побъркана на тема фитнес, защото си мисли: „той дебела ли ме нарече?” или „не съм с желаната фигура”, „той вече не ме харесва”.

 

5. Виждате как ще преяде с шоколад?

 

Не казвайте нито дума, било то за нейно добро. Връзката между шоколада и жената е по-силна от всяка друга и опитвайки се да я разрушите, не ви чака добра съдба. Ако сте се разпознали в някои от тези ситуации, дайте една голяма усмивка. Няма нищо по-хубаво от самоиронията.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...