.

Бившият ни иска обратно... Какво да правим?

Как да реагираме?

Бившият ни иска обратно... Какво да правим?
Снимка: Instagram

Всичко върви по вода, любовта ви е обладала и няма намерение да ви напуска. Тръпката е неизменна част от живота ви и се събуждате с желание за нови преживявания с любимия. Да, но когато е прекалено хубаво, има нещо гнило. Изведнъж се появява проблем като гръм от ясно небе, който безвъзвратно разрушава тъй щастливата доскоро връзка. Дали е възникнал от единия или другия партньор, или от двамата, както в повечето случаи, той просто съсипва всички усмивки и трепети.

 

След всичко това досегашният ви приятел става бивш и трябва да свикнете с мисълта. Излизате с приятели, работите усилено, ходите на различни места и изведнъж приемате факта, че всичко е приключило. Това е момент на щастие, в този момент осъзнавате колко сте пълноценни и обичате себе си и това, което правите. Човек винаги трябва да има чувство за самосъхранение и да е на ясно, че след тежък удар трябва да се изправи и най-важното – да осъзнае, че ударът всъщност не е бил толкова сериозен, колкото си е мислел.

 

След като се изправите на крака и се отърсите от цялото това напрежение (колкото и да сме силни не е лесно да загърбим скъп човек или дори да променим отношението си – всички сме хора и имаме чувства) настъпва моментът на спокойствието. Тогава се чувствате нов човек. И тогава бившият решава да ви потърси и да ви каже как съжалява за всичко. Да ви каже всички неща, които ви е спестявал, а вие сте се чудили по-рано как да го разберете.

 

Какво да направите в такъв момент? Би следвало да реагирате спокойно и да не се поддавате на емоциите. В никакъв случай не трябвате да падате в краката на бившия си или да покажете огромен прилив на щастие. Не знаете дали той говори искрено или просто е в период, в който му е скучно и иска да си ви върне временно. В същото време не го отблъсквайте. Опитайте да поговорите за нещата, които са се случили преди, за проблема, който е довел до прекратяване на връзката. Това ще бъде полезно и за двама ви.

 

Никога не прекратявайте напълно отношенията с бившия. Може да не се съберете отново, но имате общи преживявания – било то хубави или не чак толкова. Ценете ги и уважавайте човека, с когото сте ги споделили. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...