регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Къде е ключът за щастливата връзка

Ето как да бъдем щастливи заедно

Къде е ключът за щастливата връзка
Снимка: Instagram

Чувствате се добре с човека до вас? Споделяте прекрасни мигове, обичате да прекарвате времето си заедно, но все пак има нещо, което ви кара непрекъснато да се карате за възможно най-дребните неща. Това са основните симптоми на дългата връзка.

 

При нея идва моментът, когато желанието за спор надделява и започват незначителни причини за скандал. Какво да предприемем в такива ситуации, в които връзката ни престава да бъде щастлива заради вечните спорове.

 

1. Когато решите да се скарате с половинката за нещо толкова дребно, че да не може да се види с просто око, си помислете, че всъщност нямате нужда от това – нито вие нито той/тя. Замислете се дали наистина има виновен и дали има въобще ситуация, която заслужава вниманието ви.

 

2. Разнообразявайте връзката си, за да нямате време да мислите за скандали и да се поражда у вас желание да настъпите другия. Как да го направите? Отидете на място, където никога не сте били, направете изненада на половинката – правете нещо различно от това, на което сте свикнали в ежедневието, посрещайте винаги партньора си със сърдечна усмивка.

 

3. Не се страхувайте да показвате чувствата си. Бъдете истински и това ще оцени. Когато нещо не е наред, поговорете, изчиствайте заедно всеки един проблем и не забравяйте, че по този начин няма да ви останат малките неща, за които да се хванете и да направите неузнаваем скандал.

 

4. Не забравяйте, че крясъците не решават проблеми. Когато възникне и най-малкия проблем е добре да се говори на нормален тон, тъй като се предполага, че този, който стои срещу вас е човек, когото уважавате и несъмнено обичате. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...