.

Топ 3 на най-лошите мъже за гадже сред зодиите

От кои да бягаме?

Топ 3 на най-лошите мъже за гадже сред зодиите
Снимка: outnow.ch

Има зодии и зодии. Едните са страхотни за връзка и са всичко, което една жена може да иска.

 

Те са мили, внимателни, съобразителни, не биха изневерили или преминали границата и винаги може да се разчита на тях.

 

Вторите обаче са точно обратната крайност. Обичат женско внимание и си го търсят, не е проблем да мамят и често са способни съвсем съзнателно да подценяват и нараняват половинката си.

 

Днес ще обърнем внимание на топ 3 на мъжете от зодиите, които са най-лоши за връзки.

 

1. Риби

 

Рибите най-често се озовават в токсични отношения. Може и да не са най-най-лошите гаджета в зодиака, но винаги привличат лоши отношения. Те са любезни, грижовни и чувствителни, но привличат само хора, които не ги оценяват и съответно се превръщат в некоректни и нелоялни. Макар да търсят доброто във всички и всеки, са способни да превърнат връзката в ужасно преживяване за партньора си.

 

2. Дева

 

Девите са много ревниви и болезнено несигурни. Докато повечето хора биха се съгласили, че е важно да се работи върху тези неща, Девите по-скоро работят върху прикриване на недостатъците. За останалите? Можете да бъдете във връзка с Дева и да си мислите, че те са очарователни и харизматични, а всъщност под повърхността да се крие някой, който иска да контролира вас и цялата връзка. Те са краткотрайни любовници и не се задържат дълго в едни отношения.

 

3. Телец

 

Мъжете телци са най-погълнати от самите себе си. Те се чувстват добре, когато са необвързани, защото се съсредоточават върху кариерата си и винаги биха я избрали пред семейство и връзки. Ако започнете да се срещате с мъж, представител на тази зодия, не очаквайте да се превърнете в техен приоритет. Често ще се прибират късно, а вие ще свикнете със самотата, макар да сте във връзка.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...