.

Седмичен и любовен хороскоп 26 март - 1 април

Какво очаква зодиите тази седмица?

Седмичен и любовен хороскоп 26 март - 1 април
Снимка: Pixabay

Овен

 

Неутрален период. Едва ли ще имате сериозни грижи, свързани с личните отношения, но пък и на горещи любовни емоции е по-добре да не се надявате.

 

Избягвайте проявите на егоизъм, резките промени и предизвикателно поведение, което може да стане повод за конфликт. Новите контакти няма да са свързани с дълготрайни и задълбочени отношения.

 

Телец

 

В началото на седмицата ще сте доста ангажирани с практически задачи и няма да ви е до романтика. С приближаването на ваканцията настроението ви ще става „по-разчупено“, а стремежите по-колоритни.

 

Задачите ще останат на заден план, забавленията ще придобият реални очертания. Венера ще навлезе във вашия знак. Емоциите ще са свързани с повече от една личност. Не се учудвайте, ако изведнъж получите покани за срещи от няколко места. Помислете добре дали всички или част от тях заслужават одобрение и ги подредете така, че да няма „обидени и пренебрегнати“.

 

Близнаци

 

Вие сте многопластови личности и понякога е трудно да решите дали сте влюбени в себе си или в някой друг. Погрижете се старателно за външния си вид през тази седмица. Ако искате да се наслаждавате на романтични преживявания бъдете естествени, непосредствени и дипломатични.

 

Ще получите както деликатни намеци, така и директни признания, че ви харесват и търсят начин за сближаване. Отговорът ви, какъвто и да е, трябва да бъде плод на чувства, а не на инерция.

 

Рак

 

Едно от условията да се наслаждавате пълноценно на романтичната си връзка е да се преборите със собствените си страхове. Мислете какво трябва да направите, за да стабилизирате връзката си или да оформите такава, ако все още не сте ангажирани, а не какво би се случило, ако се разделите.

 

Повярвайте в себе си, за да повярват и другите във вас. Любовта не е обикновена емоция, тя е и награда за смелостта ви да се доверите и да поставите собствените си интереси наравно с нечии други.

 

Лъв

 

Ще имате доста покани за срещи през тази седмица, а ще сте и обект на случайни флиртове. Преценявайте, обаче, кои да приемете и кои да откажете любезно. Може да ви изглежда странно, да не ви се вярва, но част от срещите не само ще ви разочароват, а направо може да ви създадат комплекси, с които доста трудно ще се преборите.

 

Говорете онова, което мислите. Независимо дали сте обвързани или самостоятелни, трябва да имате пред вид, че опитът ви да заблудите някого или да се държите лицемерно ще създаде проблеми, за които ще съжалявате.

 

Дева

 

Настроението ви през тази седмица може да е доста меланхолично. Не че ще имате някакви сериозни причини, просто сте склонни да се потапяте в собствените си мисли, доста по-самокритични сте от обикновено и дори обичайните контакти с ежедневните приятели вероятно ще са ви отегчителни.

 

Ще ви е нужно известно време, за да се отървете от натрапчивите си мисли, но в края на периода ще се почувствате значително по-свежо. Не приемайте покани за любовни срещи просто „по навик“ или за да не обидите някого. Ако подсъзнателно усещате, че се чувствате по-сигурни в уединение, то не го нарушавайте докато интуицията не ви подскаже, че имате нужда от компания.

 

Везни

 

Броите дните до ваканцията, но вътрешно може би изпитвате необяснима тревога. Ограничете контактите поне в началото на седмицата. Подредете мислите си, анализирайте отношенията. Може би е време да прекратите някои връзки, които ви действат повече натоварващо, отколкото окуражаващо.

 

Романтичните усещания ще се засилят към края на периода и тогава смело можете да си определяте срещи. Настроението ви ще е доста по-оптимистично, вие ще сте доста по-сексапилни, опасността да ви разберат неправилно ще е отминала. Уханието на пролетта ще ви изпълни с надежда за нови бурни преживявания.

 

Скорпион

 

Любовните емоции буквално ще ви обвият като облак. През цялата седмица ще усещате нежни трепети и вълнения. Ще разберете защо понякога хората, които харесвате се плашат от вас и ви изоставят и ще можете да оправите нещата.

 

Ще сте изключително привлекателни и обект на интерес и комплименти, възползвайте се. Не забравяйте, че любовта означава взаимност. Проявете инициатива, ако искате да спечелите нечие сърце.

 

Стрелец

 

Мислите ви са насочени много повече към пътешествия и приключения, отколкото към романтика. Ще ви е трудно да решите кое би ви било по-приятно: да си организирате екскурзия с приятели или да се задоволите с компанията само на един човек, пък бил той/тя привлекателен и мил.

 

По-добре ще е да отделите време и да подредите плановете за ваканцията. Докато се занимавате с това ще получите и покани за срещи, и покани за партита. За вас ще остане само лесната задача да решите къде ще ви е най-приятно.

 

Козирог

 

Въздействието ви върху околните ще бъде забележимо даже с просто око през тази седмица. Няма да е нужно много, за да убедите когото и да било в каквото си пожелаете. Подходящ момент да поставите в ред връзките си.

 

Важно е да решите какво точно искате, кого трябва да отдалечите от себе си, с кого да се сближите. От там нататък нещата ще се подредят „като на кино“. Общувайте, запознавайте се, забавлявайте се. Ще разполагате и с време, и с възможности, а и желание няма да ви липсва.

 

Водолей

 

Настроението ви ще е доста неустойчиво и, по непонятни причини, дори мисълта за предстоящата ваканция не може да ви окуражи. Мислите, свързани с преживени неуспехи или допуснати грешки са приоритетни и прогонват мислите, свързани с приятни преживявания. Обърнете внимание на приятелите, вслушайте се в думите им.

 

Те се опитват да ви убедят, че не се живее с миналото и че вълнуващите емоции са свързани с бъдещето. Усмивката е най-добрият ви помощник. Не съсипвайте връзката си, ако имате такава, и не отблъсквайте хората, които искат да се сближат с вас.

 

Риби

 

Лесно ще разберете кой се интересува от вас и кого е по-добре да отбягвате през тази седмица. Интересен е фактът, че непрекъснато ще се натъквате на противоречиви чувства. Който ви обича ще показва любовта си още по-силно и по-настоятелно, а който ви се противопоставя ще търси начин да ви създаде проблеми.

 

Следвайте интуицията и инстинкта си за самосъхранение. Намирате се в твърде добра позиция, от вас зависи как ще подредите контактите си. Запазете оптимистичното си настроение, за да не разочаровате онези, които искрено се стремят да спечелят благоразположението ви.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Lilly23
преди 6 години
0
1
!
Отговори
Познайте аз коя зодия съм? Който познае, ще получи награда!
pipinana
преди 6 години
0
2
!
Отговори
interesno
Страница 1 от 1