.

4 тайни, които гаджето няма да ти каже!

Разбери какво се върти в ума му

4 тайни, които гаджето няма да ти каже!
Снимка: Pixabay

Какво търсят момчетата в едно момиче? Какво харесват те? Как да го накараш да се влюби? И, разбира се, защо момчетата правят всички тези противоречиви и странни неща?

 

Вижте всичко, което трябва да знаете, за да оцелеете в юношеските години: За какво си мислят момчетата и какво искат от вас в една връзка?

 

1. Те обичат да бъдат влюбени

 

Обществото е наложило някаква норма, че мъжете обичат да имат само неангажиращи връзки и са безчувствени. За съжаление много от тях опитват да оправдаят това схващане и старателно се правят на истински задници!

 

Естествено има хора, които срещат трудност в споделянето на чувства и истинска привързаност, но те могат да бъдат както мъже, така и жени.

 

В повечето случаи момчетата обичат да бъдат влюбени точно колкото и момичетата - те са способни на много истински и дълбоки чувства, грижовност и романтика.

 

2. Не им харесва, когато държите дистанция

 

Много момичета си мислят, че когато се правят на интересни и трудно достъпни, мъжете ще полудеят от любов. Истината е, че ако едно нормално момче е влюбено във вас, а вие му показвате, че си имате по-интересни занимания, това ще го отблъсне.

 

Всеки иска да бъде желан и харесван и да получава внимание - момчетата, които проявяват внимание само към жени, които се държат лошо, просто имат комплекси и дълбоко в себе си не смятат, че заслужават нормално отношение.

 

3. Те искат приятелите им да ви харесват, но не и желаят

 

Чудесно би било, ако вие се държите добре с неговите приятели и си прекарвате добре, когато сте всички заедно. Но внимавайте да не преминете границата и някой от тях да пожелае нещо повече, защото подобна ситуация може да завърши много зле за всички.

 

4. Момчетата няма за избягат

 

Когато се сдобият с готино гадже, някои момичета започват да се тревожат твърде много, че може да го загубят. Дали ще си хване друга? Дали ще ме остави? Тези въпроси са много мъчителни и не бива да се оставяте да ви завладеят.

 

Не сте ли се сещали, че вашият приятел също се тревожи за това? Вместо да си губите времето с излишни притеснения, насладете се на момента и на връзката си, защото по този начин ще я направите много по-силна, щастлива и дълготрайна.

 

Снимка: Pixabay


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 5 години
2
2
!
Отговори
priznavam si 4e i az se trevoja dali liubimia mi 4ovek niama da me izostavi . govoria bez tulkuvaniai ne slujebno a s 4uvstva i realna liubov.do momenta ne sum si pozvoliavala da se pravia na interesna i da durja na distancia liubimoto mi 4ove4e . govoria v li4nite ni otno6enia. za slujebnite niama miasto mejdu dvama ni do tam dokudeto zastra6avat vruzkata ni.
Страница 1 от 1